NRK Meny
Normal

Trailer i full fyr i Vågå

En trailer stod i full fyr etter å ha kjørt av veien i Vågå.

Trailer brenner

Det brenner i traileren som kjørte av veien.

Foto: Arve Danielsen / Fjuken

Sjåføren av traileren er sendt til sykehus med luftambulanse. Hvor hardt skadd føreren er er foreløpig uvisst. Det melder politiet i Gudbrandsdal.

Traileren kjørte av veien på fylkesvei 51 ved Randen i Vågå rett før klokka ni i dag tidlig.

– Vi vet foreløpig ikke hvorfor traileren kjørte av veien. Og så langt vet vi heller ikke hvorfor den har begynt å brenne, sier operasjonsleder Ann Karin Sundgården.

Politiet opplyste først at føreren var ute av bilen og tilsynelatende lettere skadd, men meldte på Twitter litt senere at vedkommende fraktes til sykehus med luftambulanse.

Trafikken er sperret på stedet, og det vil bli skiltet omkjøring.

Klokka kvart på elleve opplyser politiet om at brannen er slukket og at de begynner med bilberging.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

    Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

    Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
    Foto: Even Management/Skoda Motorsport.
  • Politiaksjon Brumunddal

    Politiet aksjonerte tirsdag mot et spisested i Brumunddal. En person som er tilknyttet bedriften er pågrepet. Vedkommende er siktet for bruk og besittelse av narkotika. Minst fem politibetjenter og én hund har aksjonert i flere timer ved spisestedet, skriver HA.