NRK Meny
Normal

Trafikkulykke ved Biri

To personer er sendt til sjukehus etter en utforkjøring på E6 mellom Mjøsbrua og Biri.

Ulykke på E6 mellom Biri og Mjøsbrua
Foto: Torvild Sveen / NRK

 

En kvinne og hennes barnebarn er sendt til sykehuset etter ulykka som skjedde klokka 1300. De to fikk ikke alvorlige skader. Bilen derimot fikk hard medfart. Den gikk rundt i veibanen og traff en lyktestolpe før den havnet i grøfta.

Trafikken ble dirigert forbi ulykkesstedet og skapte lange køer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Folldøl slipper søppel-bot

    En gårdbruker i Folldal slipper bot etter først å ha blitt anmeldt for forsøpling med en privat avfallsplass i nærheten av elva Folla. I følge Østlendingen slipper mannen å betale fordi han på eget initiativ har ryddet opp etter seg.

  • Reiselivspris til Trysil

    Destinasjon Trysil og Trysil Bike Arena har vunnet reiselivsprisen for 2017. Destinasjonen får prisen for sykkelsatsingen i Trysilfjellet som er bygd opp over tre år. Juryen skrev blant annet i sin begrunnelse at anlegget er unikt i Skandinavia og gir en tilrettelagt opplevelse for hele familien.

  • Ingen omkamp om bompenger

    Løten Frp fikk ikke med seg de andre partiene i kommunestyret i Løten i går kveld da de ville ha en omkamp om bompenger på riksveg 3/25. Samferdeslsministeren har uttalt at det er opp til politikerne lokalt om de vil redusere eller fjerne taksten etter at bevilgningene er økt. Flertallet i kommunestyret står på Stortingets vedtak om bompenger også på sidevegene.