NRK Meny

Trafikkulykke på Koppang

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En dansk bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter en trafikkulykke nord for Koppang. To biler frontkolliderte og politiet mener at den danske føreren sovnet og kom over i motgående kjørefelt.

 • Tre personer lettere skadet

  To personer med sjokkskader og en med smerter i et bein, tas hånd om av ambulansepersonell etter en ulykke på riksveg 3 nord for Koppang. Politiet dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Elg langs vegane

  Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

 • Trafikken går sakte

  PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.

 • – Oppløftende mange bruker kjetting

  Statens Vegvesen har hatt intensive dekk- og kjettingkontroller av vogntog på svenskegrensa i Hedmark denne uka. Resultatene har vært oppløftende, til tross for noen grelle eksempler på glattføret onsdag, melder vegvesenet.