NRK Meny

Trafikkulykke på Koppang

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En dansk bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter en trafikkulykke nord for Koppang. To biler frontkolliderte og politiet mener at den danske føreren sovnet og kom over i motgående kjørefelt.

 • Tre personer lettere skadet

  To personer med sjokkskader og en med smerter i et bein, tas hånd om av ambulansepersonell etter en ulykke på riksveg 3 nord for Koppang. Politiet dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Stjal teleskoper for 100 000 kroner

  Det er stjålet teleskoper ved Solobservatoriet i Lunner for 100 000 kroner, melder avisa Hadeland. Innbruddet skjedde natt til onsdag. Ledelsen ved observatoriet ber folk om å være oppmerksomme på eventuelt salg av slikt utstyr på Facebook.

  Solobservatoriet i Lunner.
  Foto: Knut Jørgen Røed Ødegård
 • Hardest rammet av naturskader

  Hedmark og Oppland ble sammen med Vestlandet og Sørlandet hardest rammet av naturskader i 2017. Det viser tall fra Landbruksdirektoratet, som har ansvaret for statlig utbetaling av naturskader. 20 millioner gikk til flom- og skredskader i Innlandet.

 • Vil si ja til Jevnaker og Lunner

  Jevnaker og Lunner er velkomne som medlemmer av den kommende Viken fylkeskommune. Det sier de tre fylkesordførerne i Østfold, Buskerud og Akershus, som etter hvert blir Viken fylkeskommune. Det er Stortinget som tar den endelige avgjørelsen.