NRK Meny

Trafikkuhell ved Fåberg

 • Slo hodet i frontruta

  Det var to som ble sendt til sjukehus etter ulykke ved Fåberg. En mann i 30-årene fikk hodeskader etter at han slo hodet i frontruta, han brukte ikke bilbelte, melder GD. Kvinnen i 50-årene i den andre bilen ble også sendt til sjukehus for sjekk.

 • Trafikkuhell ved Fåberg

  En kvinne er kjørt til sykehus etter en kjedekollisjon ved Fåberg kirke. Kvinnen skal ikke være alvorlig skadet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

  Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.

 • Blir kunstnerisk leder

  Ellen Horn blir ny kunstnerisk leder for Peer Gynt. Horn tiltrer i stillingen 1. mars, men skal jobbe mot forestillingen i 2019. Hun vil kombinere stillingen, som er en 50 prosents stilling, med jobben som skuespiller ved Nationaltheatret.

  Ellen Horn
  Foto: Gabrielle Graatrud/NRK
 • Tragisk uhell

  Politiet ser dødsbrannen på Breiskallen 8. februar, som et tragisk uhell. Boligen var overtent da nødetatene kom til stedet. En mann i 70-åra som bodde alene i huset, omkom i brannen. Det er ingen mistanke om at brannen skyldes elektrisk feil.

  Brann, Breiskallen
  Foto: Jorun Vang / NRK