NRK Meny

Tollbeslag Hedmark

 • Av de største alkoholbeslag i år

  Alkoholbeslaget som ble gjort på Drevsjø søndag er av de største alokoholbeslagene i Norge i år. I alt ble det beslaglagt mer enn 14.000 liter alkohol på Drevsjø, mens årets foreløpig største beslag skjedde på Svinesund i April.

 • Alkoholbeslag i Trysil

  Tollere fra Østby fant 14.000 liter alkohol da de stoppet en lastebil ved Drevsjø i går. Det utgjør nesten 1,1 millioner kroner i avgifter. Sjåføren sa lastebilen var lastet med bygningsmaterialer, men tollerne fant 13.200 l. øl og 800 l. brennevin.

  Tollbeslag
  Foto: Tollvesenet

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Måtte fire ekstraomganger til

  I den andre kvartfinalen i sluttspillet i håndball for herrer i kveld så vant Kolstad 37–34 mot Elverum. Dermed må det spilles en tredje kvartfinale for å avgjøre hvem som går til semifinalen. Den kampen spilles i Elverum på søndag.

 • Granstunnellen åpner trolig i kveld

  Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

 • Rask kjøring i Kongsvinger

  UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.