NRK Meny
Normal

To personer døde i trafikkulykke i Dovre

To personer døde da bilen de satt i kjørte inn i ei jernbanebru i Dovre i Oppland.

Dødsulykke på E6 ved Dovreskogen

FRAKTES BORT: En begravelsesbil kjører bort fra ulykkesstedet ved E6 like nord for Dovreskogen i Oppland der to personer døde tirsdag morgen. Det dannet seg lange køer på stedet etter ulykken.

Foto: Geir Olav Slåen / NRK

Politiet fikk melding om ulykke fra AMK-sentralen klokka 06.36 tirsdag morgen.

– Jeg kan bekrefte at to personer som satt i bilen begge er omkommet. Det er mye utrykningskjøretøy på stedet, og E6 er nå stengt på stedet, opplyste operasjonsleder Alf Harald Rosenberg ved Gudbrandsdal politidistrikt til NRK klokka 07.15.

De omkomne skal være to menn fra Gudbrandsdalen, opplyser politiet. Ulykkesstedet ligger ved E6 like nord for Dovreskogen i Dovre kommune i Oppland.

– Vi fikk melding om et enslig kjøretøy, en personbil, som hadde kjørt ut av veien og kollidert med et fundamentet til jernbanebrua som krysser E6 ved et sted som heter Ilka, sier Rosenberg.

Vet lite om ulykkesårsak

Ifølge politiet har de ingen opplysninger om at det skal ha vært glatt på stedet, og man vet foreløpig lite om hva som kan være årsaken til ulykken.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken, vi må etterforske dette videre som en trafikkulykke, så får det komme i ettertid, sier operasjonsleder Alf Harald Rosenberg.

E6 forbi ulykkesstedet var lenge stengt i forbindelse med opprydningsarbeidet, men klokka 0915 meldte politiet at veien var åpen for trafikk igjen,

Laster kart, vennligst vent...

Ulykkesstedet ligger ved E6 like nord for Dovreskogen i Dovre kommune i Oppland.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

Video fra Hedmark og Oppland

Elena fra Lillehammer er opptatt av de små bedriftene
Nils Thore Jansson fra Finnskogen mener mye om mangt, særlig om politikere og sentralisering.
Bar Hassan fra Follebu skal stemme for første gang