NRK Meny

To lastebiler kolliderte

 • Ingen kom til skade

  Ingen kom til skade da to lastebiler kolliderte i Nord-Aurdal i formiddag, men det har blitt store materielle skader. Vegen er stengt på stedet. Berging er rekvirert, men det tar erfaringsmessig noe tid å få ryddet vegen etter en slik ulykke, så det vil bli stengt en stund, opplyser politiet. Det er skiltet omkjøring via Vestringsbygdi.

 • To lastebiler kolliderte

  To lastebiler har kollidert på fylkesvei 51 ved avkjøringa til Vestringsbygdi i Nord-Aurdal. Det skal være svært glatt i området. Politiet har nettopp ankommet stedet, og kan foreløpig ikke si om noen har blitt skadd i ulykka.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Frityrkoker tok fyr

  Nødetatene er på veg til Disenå i Sør-Odal, der det har tatt fyr i en frityrkoker i enebolig. To personer skal ha fått i seg noe røyk, melder politiet på Twitter.

 • Brann i garasje i Moelv

  Brannvesenet har rykket ut til brann i en garasje like nord for Moelv sentrum og har kontroll på brannen. Ingen er skadd og det er ikke spredningsfare.

 • Flere mobbesaker til fylkesmennene

  Fylkesmannen i Oppland har fått inn dobbelt så mange mobbesaker fra skoler, som Fylkesmannen i Hedmark fra august og ut året i fjor, viser oversikt fra Elevundersøkelsen 2017. I Hedmark har det kommet inn 16 mobbesaker, mot 33 i Oppland.