NRK Meny
Normal

To kollisjoner på E6 i løpet av kort tid

Fem personer ble lettere skadd da to biler kolliderte på E6 ved Strandlykkja. Kort tid tidligere kjørte en ambulanse inn i en annen bil lenger nord på strekningen.

– To biler var involvert i ulykka, der den ene kjørte inn i den andre, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Jørn Akre.

Lettere skadd

Kollisjonen skjedde på en oversiktlig strekning med fire felt mellom Espa og Strandlykkja og vegen ble i løpet av kort tid åpnet for normal trafikk i alle felt.

En av de involverte hadde vondt i nakken, men samtlige personer betegnes som lettere skadd og ble fraktet inn til legevakt på Hamar for sjekk.

Under utrykning

Lenger nord på E6 kolliderte en ambulanse under utrykning i nordgående felt en halvtime tidligere med en bil i samme kjørefelt. Kjøretøyene ble så skadd i kollisjonen at de ikke er kjørbare, men ingen personer kom til skade i ulykken.

Strekningen ble stengt en periode som følge av ulykken, men trafikken går nå som normalt, opplyser Vegtrafikksentralen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Fengslet i fire uker

    Mannen og kvinnen som er siktet for ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, etter at en kvinne ble funnet død i Kongsvinger tirdag, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Kjennelsen falt i Glåmdal tingrett i ettermiddag.

  • Fikk overrakt 66 000 kroner

    Maren Lundby fikk i dag 66 000 kroner under en tilstelning på Bøverbru skole i Vestre Toten, melder Oppland Arbeiderblad. Under OL valgte hun en dyrere flybillett for å være så opplagt som mulig. Det ble derfor startet en innsamling for henne.

    Maren Lundby
    Foto: Ole Martin Sponberg / NRK