NRK Meny
Normal

To kollisjoner på E6 i løpet av kort tid

Fem personer ble lettere skadd da to biler kolliderte på E6 ved Strandlykkja. Kort tid tidligere kjørte en ambulanse inn i en annen bil lenger nord på strekningen.

– To biler var involvert i ulykka, der den ene kjørte inn i den andre, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Jørn Akre.

Lettere skadd

Kollisjonen skjedde på en oversiktlig strekning med fire felt mellom Espa og Strandlykkja og vegen ble i løpet av kort tid åpnet for normal trafikk i alle felt.

En av de involverte hadde vondt i nakken, men samtlige personer betegnes som lettere skadd og ble fraktet inn til legevakt på Hamar for sjekk.

Under utrykning

Lenger nord på E6 kolliderte en ambulanse under utrykning i nordgående felt en halvtime tidligere med en bil i samme kjørefelt. Kjøretøyene ble så skadd i kollisjonen at de ikke er kjørbare, men ingen personer kom til skade i ulykken.

Strekningen ble stengt en periode som følge av ulykken, men trafikken går nå som normalt, opplyser Vegtrafikksentralen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skolebuss av veien ved Kapp

  En skolebuss kjørte av veien ved Kapp Legesenter ved 14.45-tiden mandag. Bussen holdt på å velte og står på kanten av veibanen. Alle i bussen er ute og fremstår som uskadet, ifølge nødetatene.

  Buss kjørte av veien ved Kapp legesenter
  Foto: Jorun Vang / NRK
 • Høye brøytekanter kan bli en fare

  Statens vegvesen frykter dårlig sikt som følge av brøytekanter, kan føre til ulykker.Vi er særlig bekymret for at dårlig sikt kan gi fotgjengerulykker ved gangfelt, sier seksjonsleder Lars Alhaug i Statens vegvesen i Hedmark.

  Høye brøytekanter er farlige for fotgjengere.
  Foto: Arne Sørenes / NRK
 • Verktøy stjålet fra bil på Skarnes

  Politiet etterforsker tjuveri fra en bil på Skarnes. Det er tatt diverse elektrisk verktøy i morgentimene. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.