NRK Meny
Normal

To kollisjoner på E6 i løpet av kort tid

Fem personer ble lettere skadd da to biler kolliderte på E6 ved Strandlykkja. Kort tid tidligere kjørte en ambulanse inn i en annen bil lenger nord på strekningen.

– To biler var involvert i ulykka, der den ene kjørte inn i den andre, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Jørn Akre.

Lettere skadd

Kollisjonen skjedde på en oversiktlig strekning med fire felt mellom Espa og Strandlykkja og vegen ble i løpet av kort tid åpnet for normal trafikk i alle felt.

En av de involverte hadde vondt i nakken, men samtlige personer betegnes som lettere skadd og ble fraktet inn til legevakt på Hamar for sjekk.

Under utrykning

Lenger nord på E6 kolliderte en ambulanse under utrykning i nordgående felt en halvtime tidligere med en bil i samme kjørefelt. Kjøretøyene ble så skadd i kollisjonen at de ikke er kjørbare, men ingen personer kom til skade i ulykken.

Strekningen ble stengt en periode som følge av ulykken, men trafikken går nå som normalt, opplyser Vegtrafikksentralen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Årsak til brann er ikke funnet

  Årsaken til den eksplosjonsartede brannen i gjenvinningsanlegget Metallco AS på Eina i Vestre Toten fredag er ikke funnet. To personer døde i brannen. Vi har etterforsket bredt i hele helga, i dag startet vi med tekniske undersøkelser, sier Siv Anita Opsahl, leder for etterforskningsseksjonen ved
  Gjøvik politistasjon.

 • Mari Eide til World Cup i Ruka

  Mari Eide fra Øystre Slidre fikk en av de ledige plassene til verdenscuprennene i Ruka i Finland kommende helg. Det ble klart da Norges Skiforbund presenterte uttaket i formiddag.

 • RenoNorden-krav på 555 millioner

  To måneder etter at det ble åpnet konkurs i renovasjonsselskapet RenoNorden er det kommet inn krav på 555 millioner kroner til boet. I tillegg ventes det et lønnskrav fra tidligere ansatte på 55 millioner kroner.
  Mange kommuner i Hedmark og Oppland hadde avtale om søppelhenting med selskapet.