NRK Meny
Normal

Tidlig opp for å gi deg nyheter

Programlederne Ivan Hagen og Stein S. Eide er de to som som regel vekker Hedmark og Oppland grytidlig på morgenkvisten.

Stein S Eide
Foto: Anne Næsheim / NRK

Ivan og Stein har vært morgenverter i NRK Hedmark og Oppland i flere år så de har god erfaring med å stå opp tidlig.

Sykler til jobb

Morgensendingene starter klokka 06:03 og i løpet av tre timer får du aktuelle reportasjer, nyheter, vær og føreforhold, konkurranser og musikk. Alt servert av hyggelige stemmer.

Ivan og Stein bytter på å ha sendinger, innimellom hører du også stemmene til Kari Toft eller Torunn Myhre som morgenverter.

Stein S. Eide liker seg som programleder på morgensendingene.

Stein bor i Elverum og sykler til jobben sjøl om det er regn eller sol eller minusgrader. Stein har jobbet i radio i mange år, men det er ikke mange av lytterne som vet hvem han er når de møter han på gata. Helt til han var programleder i Norge Rundt. Plutselig visste alle hvem han var.

Nå er han tilbake som programleder i NRK Hedmark og Oppland og trives med det. Han vil også lage endel reportasjer til Norgesglasset våren 2007.

 

Ivan Hagen
Foto: NRK

Førstemann på jobb

Ivan bor på Hamar og har dermed en halv times kjøretur før han ankommer studioet i Elverum. Han er som regel førstemann på jobb sjøl om han bor noen mil unna, og det er mye som skal ordnes før han kan gå på lufta klokka 06:03.

Før sending hører programlederne gjennom reportasjene som er laget, de leter etter gode historer fra avisene og sjekker at det tekniske fungerer. Så er de klare til å gå på lufta!

Hør morgensendingene på NRK Hedmark og Oppland hver ukedag fra klokka 06:03 til 09:00.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i vogntog

    Det brenner i et vogntog på E6 ca. fem kilometer nord for Dombås. Nødetatene er på vei til stedet.

  • Ulykke E6 Sjoa

    Nødetatene er på vei til en ulykke på E6 ved Sjoa. Ifølge politiet har det vært en påkjørsel bakfra. Ulykkesomfang uklart.

  • En sjåfør ble fotgjenger

    UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.