HamKam klare for kvalifisering

HamKam måtte dele poeng etter kampen mot Strømmen søndag. Med det er laget klare for å spille kvalifisering om opprykk til eliteserien.

HamKam-trener Vegard Skogheim

Det endte med poengdeling møt Strømmen, men HamKam kan allikevel rykke opp til eliteserien i fotball.

Strømmen 2 – 2 HamKam

Hamar-laget er et skritt nærmere opprykk, selv etter søndagens uavgjort mot Strømmen. HamKam spiller sin siste kamp denne sesongen mot Ranheim på hjemmebane kommende søndag.

Hvis de vinner kampen, og Stabæk og Hødd taper sine kamper, rykker grønntrøyene rett opp i eliteserien i fotball.

Skjerpet HamKam

På Strømmen møtte HamKam et opplagt og tent Strømmen-lag søndag. Hjemmelaget gikk til pause med 2–0 ledelse. Det skjedde etter ei straffe og et nydelig skudd til venstre for HamKam keeper Lars Øvernes.

Etter pause våknet virkelig HamKam og Azis Idris scoret for hamarlaget. Ikke lenge etterpå utliknet Emil Dahle til 2–2. Mens regnet fosset ned i Strømmen, presset hamarlaget til siste slutt. Resultatet ble til slutt 2–2, og ett poeng til HamKam.

HamKam kunne med tre poeng borte mot Strømmen, for alvor vært med i kampen om andreplass i førstedivisjon og direkte opprykk. Nå ser det derimot mer spennende ut.

Siste seriekampen møter HamKam Ranheim hjemme på Briskeby, og det kan bli en skikkelig fotballthriller.