NRK Meny

Thea & Marta Elise på Innlandsscenen

Det ble avansert musikk da den unge duoen Thea & Marta Elise spilte på Innlandsscenen på BB Lydverket i Lillehammer.

Thea & Marta Elise på Innlandsscenen på BB Lydverket

DUO: Thea & Marta Elise på Innlandsscenen på BB Lydverket i Lillehammer.

Den nyoppstartete duoen Thea & Marta Elise består av Thea Tronsplass Aasgaard fra Fagernes og Marta Elise Bøshaugen Klungsøyr fra Gausdal. Marta Elise ble berømt da hun kom langt i musikkonkurransen Idol på TV2 i 2016.

– Jeg fikk ingen kontrakter innen musikk på grunn av deltagelsen i Idol, sier Marta Elise. Det er mulig at jeg ikke passet inn i rollen som popmusiker, sier hun med et smil, og legger til at det bare er musikk hun vil drive med.

Traff hverandre på Gjøvik videregående

Thea og Marta Elise går første året på musikklinja ved Gjøvik videregående skole og er 17 år gamle. Det er der de møttes og fant tonen og lager musikken sammen.

– Musikk er vår beste form for terapi, og vi skriver mye om opplevelser og følelser vi har til felles, sier Thea.

Thea spiller gitar, men begge er med og lager både melodi og tekst.

Direkte på nett-tv og «Ukas artist» på P1

Hvis du ikke kan ta turen til konsertene på Innlandsscenen, kan du se dem direkte på NRK Hedmark og Oppland, i tillegg til videoen i toppen av denne artikkelen. Musikerne blir også presentert som «Ukas artist» i både morgen- og ettermiddagssendingene på P1 i Hedmark og Oppland de to neste ukene.

Musikkvideoene fra Innlandsscenen: Innlandsscenen på Youtube

Se alle konsertene: Konsertene på Innlandsscenen

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Får ikke søke andre skoler

    Elevene ved Vestsida skole i Søndre-Land får ikke lov til å søke på andre kommunale skoler i kommunen. Det ble bestemt på et ekstraordinært kommunestyremøte torsdag kveld. Det er 17 elever ved skolen, noe som flere foreldre synes er for lite, og ønsker å flytte barna til en annen skole. Foreldrene vil klage avgjørelsen til Fylkesmannen i Oppland.