NRK Meny
Normal

The Ton Up Gang på Innlandsscenen

The Ton Up Gang er et klassisk rockabillyband som rett og slett rocker på den gamle måten.

The Ton Up Gang spiller på Innlandsscenen.

ROCKABILLY: The Ton Up Gang på Innlandsscenen.

– Jeg samlet sammen en gjeng i 2013 for å få utløp for min rockabillyenergi, sier Tom Erik «Hillbilly Tom» Sveum.

Elsker rockabilly

Bandet består av erfarne musikere som har spilt i mange år i grupper som Hennessy Blues Band, Vibrokings, Triple T, Little Andrews & The Blue Masters og Hank Sundown.

– Vi spiller i utgangspunktet rockabilly fra 1950-tallet med et snev av country og blues. Dette er pur ekte rock'n roll, sier Sveum.

Dessuten er det noe ekstra med musikken.

– Denne musikken kom etter blues og jazz og var et utrykk for ungdomsopprør! sier Kurt Roaldsøy.

The Ton Up Gang består av Tom Erik Sveum (kontrabass/kor), Tor Andreas Roseth (trommer/kor), Paul Hennessy (gitar) og Kurt Roaldsøy (vokal).

Direkte på nett-tv kl. 15 og «Ukas artist» på P1

Nytt i høst er at konsertene på Innlandsscenen ikke går samtidig direkte på P1. Vi deler i stedet opp livekonserten med en låt onsdag, en torsdag og en fredag, og kaller musikerne «Ukas artist».

Du kan se konserten direkte på nett-tv på nrk.no/ho kl. 1500. Musikerne blir også presentert i NRKs ettermiddagsending onsdag ca. kl. 1620.

Vil du opptre på Innlandsscenen?

Er du musiker fra Hedmark eller Oppland og har et band eller driver på alene, så kan du spille på Innlandsscenen. Vi har små konserter direkte på nett-tv hver onsdag kl. 1500.

Send en e-post til: stein.schinstad@nrk.no

Se musikkvideoene fra Innlandsscenen: Innlandsscenen på Youtube

Se alle konsertene på Innlandsscenen: Konsertene på Innlandsscenen

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Lillehammer vant etter forlengning

    Lillehammer hockey vant ettermiddagens semifinalekamp mot Sparta 2-1. Kampen gikk til spilleforlengning. Seiersmålet ble satt inn av Mads Homdrom. Dermed leder både Lillehammer og Storhamar 2-0 i kamper, og ligger godt an til å få møtes i finalen.

  • Ulv er felt

    En ulv er felt i Ringsaker i dag, melder Fylkesmannen. Gjenstående kvote er dermed fire dyr utenfor ulvesona og utenfør områdene til Julussa-reviret og Osdalsreviret.

  • Flugstad Østberg på åttendeplass

    Ingvild Flugstad Østberg ble henvist til en åttendeplass i dagens tikilometer i Falun, noe som gir 64 poeng i verdenscupen. Det var langt fra nok til å tukte Heidi Weng, som vant sammenlagt.