NRK Meny
Normal

The Roof på Innlandsscenen

Åtte ungdommer var med i gruppa The Roof da de spilte på Innlandsscenen. Alle er 18 år og går på musikklinja på Gjøvik videregående skole.

Gruppa The Roof spiller på Innlandsscenen.

INNLANDSSCENEN: The Roof

Musikken deres er tydelig inspirert av jazz og pop . «Seasons» er gruppas første singel, spilt inn hos Jon Anders Narum i East Lake Studios på Eina. Den rykende ferske singelen ble sluppet 17. januar.

– Noen av oss har en idé til en låt, og så møtes vi og snekrer den ferdige låta sammen, som i et kollektiv, sier Christian Østeng Franzén, vokalist og gitarist.

Bandet består av Ola Øverby (trommer), Rasmus Trønnes Lian (keyboard), Eskild Myrvoll (bass), Christian Østeng Franzén (vokal/gitar), Iver Armand Tandsether (gitar), Jan Tobias Karsrud (kor/trompet). Ruben Gilje (kor) og Patrick Munch Thormodsen (perkusjon).

Det er usikkert om The Roof vil overleve etter at de unge musikerne er ferdig på Gjøvik.

– Alle har søkt høgskoler her og der, men vi vil prøve å holde sammen gruppa, sier Christian Østeng Franzén. Han håper også de kan spille inn et album i løpet av året.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • E6 åpen etter ulykke

    E6-Uthuskrysset ved Stange kl 1700: Vegen åpnet igjen etter et trafikkuhell. 3 biler innvolvert. En kjørt til legevakt for sjekk.

  • Fylkesveg 33 stengt

    På grunn av flere mindre snøskred over fylkesveg 33 mellom Byrud og Feiring er veien stengt. Geolog undersøker området.

  • Asylmottak legges ned

    Norsk Folkehjelps asylmottak på Kongsvinger legges ned 30. juni. Mottaket har blitt drevet siden 1990-tallet av Norsk Folkehjelp. De mener at UDI's vedtak er i strid med signaler om å opprettholde mottaksstrukturen.