NRK Meny

Tause om Næra-saken

Næra-saken i Ringsaker, der flere grunneiere har bygd et titalls hytter og andre bygg ulovlig i strandsonen til innsjøen Næra, er vanskelig for kommunens politikere. Rådmannen har innstilt på riving eller flytting. Verken ordfører Anita Ihle Steen, Høyre-politiker Odd-Hermann Roel Børke eller Ringsakerlistas Ole Berg vil kommentere saken ennå, skriver HA..Først vil de på befaring.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sofie, Emma, Oliver og Jonas

    Sofie var det mest populære jentenavnet i Hedmark i 2017; det samme som på landsbasis. I Oppland er det Emma som topper navnestatistikken. Det mest populære guttenavnet i Hedmark i fjor var Oliver, mens det var Jonas i Oppland.

  • Flere tusen fortsatt uten strøm

    Til tross for at Eidsiva Energi har alt tilgjengelig mannskap ute, er 3300 uten strøm i Hedmark og Oppland. Det er over 1000 mer enn det var i dag tidlig.

  • Lengre distriktssendinger på TV

    NRK forlenger distriktssendingene på TV. Fra og med førstkommende mandag blir sendingen før Dagsrevyen justert opp fra fem til ti minutter. Sendingen før Kveldsnytt består og den totale sendetiden er da tilbake på samme nivå som før omleggingen.