NRK Meny
Normal

Tatt med 52.000 sigaretter

En svensk statsborger ble fredag tatt med 52.000 sigaretter i Kongsvinger.

Tatt med 52.000 sigaretter

Politiet fant 52.000 sigaretter i bilen.

Foto: Tollvesenet

Tollerne fattet interesse for den svensregistrerte bilen da den kjørte over grensa på Magnor i Eidskog.

Tatt i Kongsvinger

Tollvesenet varslet politiet og bilen ble stoppet i Brugata i Kongsvinger av en patrulje. Det viste seg at bilen inneholdt 258 kartonger med i alt 52.000 sigaretter. Det var en svensk statsborger som kjørte bilen. Han ble tatt hånd om av politiet. Beslaget utgjør 169.000 kroner i avgifter til staten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.

 • Skal levere våpenskap

  Raufoss Engineering har økt sin omsetning fra 10 til 16 millioner kroner i løpet av ett år, og skal levere våpenskap til Forsvaret, melder Oppland Arbeiderblad. Det kan også blir leveranser til det danske og det franske forsvaret.

  Raufoss Engineering, våpenskap
  Foto: Dag Kessel / NRK