NRK Meny
Normal

Redd sykehustabbe har satt Emil ut av spill

– Noe har ikke vært etter boka, sier pappa til Emil Sildnes, etter sønnens beinbrudd. Til TV 2 sier faren at han frykter at en sykehustabbe kan ha ødelagt sønnens fotballkarriere.

Sildnes

Det var under serieåpningen mot Hødd at Sildnes fikk brudd i begge leggbeina. Sist søndag kom beskjeden om at HamKam-spilleren sin skade var verre enn først antatt.

En komplikasjon etter operasjonen kan ha ført til at han ikke kan fortsette fotballkarrieren.

– Verden går videre, Emil kom hjem for to dager siden og er fornøyd med det. Men han er jo litt bitter, for å si det sånn, for at skaden skulle bli så alvorlig. Han er innstilt på å ta én dag av gangen, sier pappa Odd Erik Sildnes til TV 2.

Erstatningssak

Han forteller at det har foregått ting på sykehuset som ikke var etter boka, og at det vil bli en sak om pasientskadeerstatning.

Avdelingssjef ved kirurgisk avdeling ved Sykehuset Innlandet Hamar/Elverum, Tore Kristiansen sier til TV 2 at de ikke kan si noe konkret om saken, men at sykehuset har god dialog med pasienten og pårørende.

HamKam-legen jobber med å finne spesialister som kan hjelpe til med rehabiliteringen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.