NRK Meny
Normal

Sylvia Brustad sykmeldt

Helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad er sykmeldt i en uke.

Sylvia Brustad
Foto: Jarl Fr. Erichsen / Scanpix

 

Brustad er sykmeldt etter at hun i helgen pådro seg en hjernerystelse. Brustad må derfor utsette morgendagens planlagte tur til Brussel og Paris, opplyser departementet i en pressemelding.

- Brustad slo hodet i en bjelke lørdag, og i bjelken var det et spikerhode, sier Informasjonssjef Ingrid Vigerust til NTB.

Ministeren var på jobb mandag, men hadde en kraftig hodepine og valgte derfor å gå til legen. Legen valgte å sykemelde henne, sier Vigerust. Arbeids- og sosialminister Bjarne Håkon Hanssen er fast settestatsråd for Brustad, og vil derfor utføre hennes oppgaver mens hun er borte.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ja til Dæhlis Alvdalsplaner

    Flertallet i kommunestyret i Alvdal sa i går kveld ja til Bjørn Dæhlis planer på Steimosletta. Skikongen vil invistere 200 millioner i detaljehandel der. Kommunestyret har vært splitta fordi de er redd det vil gå ut over handel i sentrum.

  • Ras over vegen i Bøverdalen

    Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

  • Snøras på Tronfjell og Dombås

    Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.