NRK Meny
Normal

Svømmehallen i Ankerskogen stengt

Ankerskogen i Hamar måtte i dag stenge svømmehallen på grunn av teknisk feil med renseanlegget.

Ankerskogen, Hamar

Svømmebassenget i Ankerskogen er midlertidig stengt.

Foto: Knut Røsrud

Det er foreløpig usikkert hvor lenge det vil ta før den tekniske feilen er ordnet.

– Det er datasystemet som er nede, og vi vet ikke når det er oppe igjen. Det kan ta lang tid, og det kan ta kort tid, sier daglig leder i Ankerskogen, Morten Lillehagen til NRK.

Det var Hamar Arbeiderblad som først skrev om at svømmebassenget er stengt. Årsaken er teknisk feil med renseanlegget.

– Selve renseanleggene er intakte og er i orden, men datastyringen fungerer ikke og anleggene kan ikke kjøres manuelt. Vi regner med at saken løser seg når disse dataproblemene er fikset, forhåpentligvis i løpet av kvelden, sier Lillehagen.

Alle aktiviteter i alle bassengene er avlyst på ubestemt tid, men garderober, badstuer i garderobene og treningssenteret er åpent som normalt. Det samme er kafeen og badebutikken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skadeverk på barneskole

  I løpet av helga ble det gjort skadevrk på Ringebu barneskole. I følge politiet er det gjort tagging på vegger i tillegg til at ei dør er brutt opp. Ingenting skal imidlertid være stjålet.

 • Tysk bokpris til Åsne Seierstad

  Journalisten og forfatteren Åsne Seierstad, får en høyhengende, tysk bokpris.Hun får prisen Leipzig Book Award for European Understanding 2018, for boka "En av oss". Det er historia om mannen som utførte terrorhandlingen her i landet 22.juli 2011.

  Åsne Seierstad
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK
 • Nysatsing rullator-produksjon

  Bedriften Topro Industri i Gjøvik får 50 millioner kroner i ny kapital. Det skjer for å styrke produksjonen av rullatorer på det internasjonale markedet. Topro Industri har 150 ansatte. Selskapet er av Europas ledende produsenter av rullatorer.

  Produksjon av rullatorer på Topro Industri
  Foto: OA.no