NRK Meny

Sveum vraka frå Landslaget

Syklist Elisabeth Sveum frå Gjøvik er ikkje tatt ut til rundbanelandslaget for 2017, skriv bladet Terrengsykkel. No satsar ho vidare mot Ol i 2020 med eigne støttespelarar. For 2017 er det tatt ut totalt åtte ryttere, derav kun to kvinner: junioren Thea Siggerud og superveteranen Gunn-Rita Dahle Flesjå.

– Eg er skuffa, men dessverre ikkje så veldig overraska, seier Sveum,

Elisabeth Sveum
Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

  • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

    Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

  • Stort underslag for retten

    Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.