NRK Meny
Normal

Svartelistes i NJFF

19 lokale jeger- og fiskerforeninger er svartelistet i Norges Jeger- og Fiskerforbund fordi de ikke har levert inn årsrapportene sine.

Sedler
Foto: Syversen, Johnny / Scanpix

Spesielt rammer dette barne- og ungdomsvirksomheten til foreningen.

Hvert år får foreningen rundt tre millioner statlige kroner, men dette vil bli mindre så lenge foreningene ikke har sendt inn sine rapporter.

- Manglende skjema medfører at tilskuddet blir mindre. Derfor må vi få inn rapportene i en fei, skriver NJFF på sine hjemmesider.

Det er rapportene som danner grunnlaget for tilskuddet til foreningen. Og jo mer de dokumenterer av aktivitet overfor barn og unge, jo mer får foreningen i tilskudd.

Men i alt er det 96 foreninger i NJFF som ikke har papirene sine i orden.

Flere lokale

De lokale foreningene som er svartelistet er Begnadalen Jff, Elverum Jaktskytterklubb, Engersjø Fiskerforening, Folldal Jff, Fron Jff, Gjøvik og Vardal Jf, Hamar og Omegn Jff, Hedalen Jff, Heidal Jff, Hof Østre Jff, Lillehammer SFF, Lom Jff, Moelv og Omegn Jff, Nordre Elverum Jff, Sel Jff, Sør-Fron Jff, Trysil JFF, Vestre Toten Jff og Vågå Jff

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skolebuss av veien ved Kapp

  En skolebuss kjørte av veien ved Kapp Legesenter ved 14.45-tiden mandag. Bussen holdt på å velte og står på kanten av veibanen. Alle i bussen er ute og fremstår som uskadet, ifølge nødetatene.

  Buss kjørte av veien ved Kapp legesenter
  Foto: Jorun Vang / NRK
 • Høye brøytekanter kan bli en fare

  Statens vegvesen frykter dårlig sikt som følge av brøytekanter, kan føre til ulykker.Vi er særlig bekymret for at dårlig sikt kan gi fotgjengerulykker ved gangfelt, sier seksjonsleder Lars Alhaug i Statens vegvesen i Hedmark.

  Høye brøytekanter er farlige for fotgjengere.
  Foto: Arne Sørenes / NRK
 • Verktøy stjålet fra bil på Skarnes

  Politiet etterforsker tjuveri fra en bil på Skarnes. Det er tatt diverse elektrisk verktøy i morgentimene. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.