NRK Meny
Normal

Superscoring avgjorde

Tommy Øren sendte HamKam over nedrykksstreken.

Video nsps_upload_2009_9_29_19_51_24_2818.jpg

HamKams midtbanemann Tommy Øren avgjorde med en fantastisk scoring i lokalderbyet mot Kongsvinger tirsdag kveld.

Først vippet han ballen over forsvarer Johan Nilsson-Guiomar – for deretter å klinke til på hel volley i krysset. Slik gjorde Tommy Øren det, da han ti minutter før

Tommy Øren

Tommy Øren var kveldens matchvinner. Han sikret tre poeng for HamKam.

Foto: Simen Berge Størkersen / NRK

full tid sendte HamKam opp i 1-0 på lekreste vis. Dermed sikret han tre ekstremt viktige poeng for Hamarlaget hjemme på Briskeby.

– Hvordan skal jeg beskrive det? En hel volley som går rett inn. En ubegripelig deilig følelse, sa matchvinneren etter kampen.

Dagens mann, Tommy Øren, var selvsagt strålende fornøyd med scoringen, men mener den først og fremst var svært viktig for situasjonen laget er i:

– Tre poeng var utrolig viktig for hele gruppa. Faktisk for hele Hamar, påpekte Øren.

- Utypisk utfall

At scoringen var kampens absolutte høydepunkt, var det ingen tvil om. Hele kampen var en relativt sjansefattig forestilling. Det var en ren stillingskrig, hvor det defensive klart overgikk det offensive.

HamKam-trener Vegard Skogheim var selvsagt lettet etter seieren, men mener laget har spilt langt bedre kamper i år – selv om mange har endt med tap.

– Vi spiller bra som lag og vi jobber godt. Kampen var god defensivt, men vi har spilt langt bedre offensive kamper. Dessverre har vi tapt mange av dem, sa HamKam-treneren etter kampen.

Skogheim sier han håper seieren vil være med på å styrke spillerne, til tross for det han mener er et utypisk HamKam-utfall.

– Det var fint at 1-0-scoringen ble stående som seiersmål. Jeg så den i stanga og videre i nettveggen, noe som er litt utypisk oss, sa Skogheim og fortsatte:

– Vi har jo pleid å få stang-ut!

HamKam tar imot hyllest fra fansen

3311 tilskuere fikk med seg HamKams seier over Kongsvinger.

Foto: Simen Berge Størkersen / NRK