NRK Meny
Normal

Sundet mistet ledelsen

Bodø/Glimt lå under 2-0 til pause mot Nybergsund søndag. To perlemål av Anders Konradsen i andre omgang sikret likevel bodøværingene et verdifullt poeng.

Ola Brenden

Nybergsund-trener Ola Brenden innrømmer at han er litt skuffet over kveldens resultat.

Foto: Cecilie Lund / NRK

Nybergsund kom best i gang mot Glimt, og kunne gå til pause med en god 2-0-ledelse etter en straffescoring av Mirza Durakovic og en god prestasjon av Remond Mendy.

Kom sterkt i andre omgang

Til pause var det stort bare Nybergsund og angrepstrioen Enkerud, Mendy og Fazlagic det dreide seg om, men Glimt kom sterkt tilbake i andre omgang.

– Vi gikk ut i 100 i andre omgang, sa tomålscorer Anders Konradsen etter kampslutt.

Konradsen skjøt Bodø/Glimt inn i kampen med to scoringer som definitivt fortjener stempelet som perlemål.

– God lagmoral

Før pause var de fremmøtte på Nybergsund stadion vitne til et noe haltende Bodø/Glimt-lag, men etter pause hevet prestasjonene til bodøværingene seg betraktelig.

Nordlendingene presset på, og fikk ganske tidlig utelling for hardkjøret.

– Det viser at vi har en god moral i laget. Den beste andre omgangen som vi har prestert i år, kunne en nokså fornøyd Anders Konradsen fortelle NRK.

Litt skuffende

Det var Nybergsund-trener Ola Brendens svar når han ble spurt om kamputfallet. Brenden mente at Bodø/Glimt var dødelig effektive, og at guttene hans burde ha gått av med seieren.

– Litt skuffende, men man kan ikke gjøre noe annet enn å applaudere Konradsens to mål. Perlemål, sa en noe reservert Ola Brenden.

– Konradsen er sjelden vare

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen var full av lovord om Anders Konradsen etter kampslutt. Ingebrigtsen mener at midtbanespillere som scorer mål er gull verdt.

– Anders er en verdifull spiller. Midtbanespillere som scorer mål er en sjelden vare i dagens fotball, mente Glimt-treneren.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

Video fra Hedmark og Oppland

Elena fra Lillehammer er opptatt av de små bedriftene
Nils Thore Jansson fra Finnskogen mener mye om mangt, særlig om politikere og sentralisering.
Bar Hassan fra Follebu skal stemme for første gang