NRK Meny
Normal

Sundet mistet ledelsen

Bodø/Glimt lå under 2-0 til pause mot Nybergsund søndag. To perlemål av Anders Konradsen i andre omgang sikret likevel bodøværingene et verdifullt poeng.

Ola Brenden

Nybergsund-trener Ola Brenden innrømmer at han er litt skuffet over kveldens resultat.

Foto: Cecilie Lund / NRK

Nybergsund kom best i gang mot Glimt, og kunne gå til pause med en god 2-0-ledelse etter en straffescoring av Mirza Durakovic og en god prestasjon av Remond Mendy.

Kom sterkt i andre omgang

Til pause var det stort bare Nybergsund og angrepstrioen Enkerud, Mendy og Fazlagic det dreide seg om, men Glimt kom sterkt tilbake i andre omgang.

– Vi gikk ut i 100 i andre omgang, sa tomålscorer Anders Konradsen etter kampslutt.

Konradsen skjøt Bodø/Glimt inn i kampen med to scoringer som definitivt fortjener stempelet som perlemål.

– God lagmoral

Før pause var de fremmøtte på Nybergsund stadion vitne til et noe haltende Bodø/Glimt-lag, men etter pause hevet prestasjonene til bodøværingene seg betraktelig.

Nordlendingene presset på, og fikk ganske tidlig utelling for hardkjøret.

– Det viser at vi har en god moral i laget. Den beste andre omgangen som vi har prestert i år, kunne en nokså fornøyd Anders Konradsen fortelle NRK.

Litt skuffende

Det var Nybergsund-trener Ola Brendens svar når han ble spurt om kamputfallet. Brenden mente at Bodø/Glimt var dødelig effektive, og at guttene hans burde ha gått av med seieren.

– Litt skuffende, men man kan ikke gjøre noe annet enn å applaudere Konradsens to mål. Perlemål, sa en noe reservert Ola Brenden.

– Konradsen er sjelden vare

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen var full av lovord om Anders Konradsen etter kampslutt. Ingebrigtsen mener at midtbanespillere som scorer mål er gull verdt.

– Anders er en verdifull spiller. Midtbanespillere som scorer mål er en sjelden vare i dagens fotball, mente Glimt-treneren.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To skadet i bilulykke

  To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon der tre biler var innblandet. Kollisjonen skjedde i Gravåsvegen i Snertingdalen. Ifølge politiet mistet den ene bilen kontrollen, og kjørte inn i de to andre. Det er store materielle skader.

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.