NRK Meny
Normal

Striptease i rådhuskantina

Lørdag blir det arrangert striptease i rådhusrestauranten i Grue rådhus. Restauranten er kantine for de kommuneansatte på dagtid, og rådmann, Grethe Fossum, synes dette er uheldig.

Stripping
Foto: Alexandre Meneghini / Scanpix/AP

- Jeg synes det er uverdig at stripping vises i slike lokaler, sier Fossum.

For et par år siden meldte Fossum seg ut av Grue idrettslag,  da de ville arrangere striptease i Gruehallen.

Strippingen skal betale husleia

Innehaveren av restauranten, Mahamoud Ali Nejad, sier til Glåmdalen at hun ikke har fått noen negative reaksjoner på strippeshowet, og at hun måtte finne på noe for å betale husleie til kommunen.

Det er tidligere arrangert herrestripping i rådhuskantina. Nå er det afrikanske Marie som skal friste folk i Grue ut på lørdagskvelden.

Kan ikke stoppe arrangementet

Rådmann Grethe Fossum sier til avisa at det ikke står noe i leieavtalen som setter begrensninger, og stripping er dessuten helt lovlig.

I dag skal Fossum møte innehaveren av restauranten om en annen sak. Hun vil da benytte anledningen til å si hva hun mener om arrangementet, men innser at hun ikke kan stoppe stripteasen. 

- Jeg skal prøve å overtale leietageren til å se på dette med nye øyne, sier Fossum.

Mandag vil hun bruke restauranten som kantine, som vanlig. 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Måtte fire ekstraomganger til

    I den andre kvartfinalen i sluttspillet i håndball for herrer i kveld så vant Kolstad 37–34 mot Elverum. Dermed må det spilles en tredje kvartfinale for å avgjøre hvem som går til semifinalen. Den kampen spilles i Elverum på søndag.

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.