NRK Meny
Normal

Streik i NRK

Det er streik i NRK. Det blir ikke sendinger på radio i NRK Hedmark og Oppland eller på NRK Østnytt. Tilbudet på nettsidene vil være begrenset.

 

De fleste jouralistene i NRK Hedmark og Oppland ble tatt ut i streik fra klokka 15.01, tirsdag 31. mai. Også de fleste andre ansatte i NRK er i streik.

Det blir ingen TV-sendinger eller radiosendinger fra NRK Hedmark og Oppland under streiken og det blir et  begrenset tilbud på nettsidene. Tekst-TV side 174 og 175 med nyheter fra Hedmark og Oppland vil heller ikke bli oppdatert så lenge streiken varer.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Trosholmen ordførerkandidat

    Nominasjonskomiteen i Lillehammer Arbeiderparti innstiller Ingunn Trosholmen som ordførerkandidat til kommunevalget i 2019. Trosholmen har tidligere vært varaordfører i Øyer og er i dag varaordfører i Lillehammer. Hun var åtte år ved Nansen Fredssenter.

  • Ja til felles barnevernstjeneste

    Nordre Land kommunestyre sa i går ja til å bli med i en felles barnevernstjeneste i Gjøvik og Land. 16 stemte for og 11 imot forslaget etter en fire timer lang debatt.

  • Ap-politiker siktet for underslag

    Tidligere varaordfører og leder i Nord-Odal Arbeiderparti, Lasse Weckhorst, er nå siktet for underslag av 216.000 kroner fra Arbeiderpartiet, Nord-Odal idrettslag og en annen forening. Weckhorst har tilstått. Saken går i Glåmdal tingrett 18. april.