Straffespark-konkurranse på Gjemselund

Etter ekstraomganger var stillingen 3-3. Dermed er det klart for straffespark-konkurranse på Gjemselund.

Kongsvinger har hatt en svært god start på sesongen i 2. divisjon. Laget topper tabellen med bare ett tap på de sju første kampene. I andre runde i fotballcupen slo de Follo 3-1.

I dag kan motstanden bli tøffere med et eliteserielag på besøk, men Sandefjord sliter i eliteserien og ligger nederst på tabellen med bare seks poeng etter 11 kamper. Laget har åtte strake tap og har ikke vunnet siden 19. april.

Dermed er det et formlag som møter et bunnlag i cupen i dag. Samtidig skal forskjellen mellom 2. divisjon og eliteserien være stor og det kan bli spennende å se om det blir en ny cupbombe på Kongsvinger.

– Vi må være ydmyke

Sportssjef Espen Nystuen er usikker på hva det betyr å møte et lag som sliter i eliteserien. Han mener forskjellen mellom divisjonene kan være stor og at de ikke skal ha for store forhåpninger.

– Vi må gå til kampen med ydmykhet og tørre å slippe oss løs. Det viktigste er at det blir en morsom og underholdende kamp og at spillerne får en god opplevelse. Så for vi se hva resultatet blir, sier Nystuen.

Følg kampen direkte fra klokka 18.00.