NRK Meny
Normal

Støtter barn og unge i Romania og Uganda

– Det finnes verre ting å gjøre enn å prøve å støtte de som har det dårligere enn oss. Det sier Atle Antonsen som i kveld samler en rekke artistvenner i Maihaugssalen på Lillehammer. Inntektene skal gå til barn og unge i Romania og Uganda.

Støttekonsert for barn og unge i Romania og Uganda

Dansere fra Gjøvik og Lillehammer dansesenter var blant dem som deltok i veldedighetskonserten på Maihaugen i kveld.

Foto: Knut Røsrud / NRK

De siste årene har Atle Antonsen hatt flere veldedighetskonserter på Lillehammer før jul. I år har han fått med seg blant andre Dagfinn Lyngbø, Ingrid Bjørnov, Katzenjammer, artisten Emma Speight fra Lillehammer og flere andre lokale utøvere.

– Det er viktig å ha en lokal tilknytning og det finnes mange dyktige lokale artister, sier Antonsen til NRK like før konserten i kveld.

I fjor fikk de inn 150.000 kroner til et skolebygg i Malawi. I år går pengene til Adina-stiftelsen som jobber for å bedre forholdene for barn og unge i Romania og Uganda.

– Det har vært så stor oppslutning de fire gangene vi har gjort dette at det er grunn til å forsette, forteller Atle Antonsen.

Se intervjuet med Atle Antonsen og Emma Speight like etter generalprøven i kveld:

Created by InfoDispatcher

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Uskadd etter å ha kjørt ned stolpe

  Føreren kom uskadd fra en utforkjøring på riksvei 4 i Gjøvik ved Hunton i kveld. Bilen havnet i grøfta etter å ha kjørt ned en lyktestolpe.

 • Tatt for narkobruk på Kongsvinger

  En person ble tatt bruk av narkotika på Kongsvinger jernbanestasjon ved 18-tiden mandag. Personen anmeldes for forholdet, melder politiet.

 • Kø på riksvei 25

  Trafikken går sakte på riksvei 25 mellom Elverum og Hamar på grunn av bilberging.

  Kø rv 25
  Foto: Vibecke Wold Haagensen / NRK