NRK Meny

Stort strømbrudd

 • Strømmen tilbake i Trysil

  Klokka 10.40 kunne Eidsiva melde at alle i Trysil har fått strømmen tilbake. Feilen på linjen mellom Lutufallet og Nybergsund er nå rettet. Fortsatt venter 1672 kunder på å få tilbake strømmen i Åmot kommune.

 • Flere tusen uten strøm

  Nesten 1 700 strømkunder i Åmot og 1 900 strømkunder i Trysil er uten strøm på grunn av to feil på Eidsivas regionalnett. Det vil si at det er feil på de store kraftlinjene mellom kommunene. Feilretting pågår, men det kan ta noe tid før strømmen er tilbake. Ved 02-tida var hele 4065 kunder uten strøm i Åmot.

 • Abonnenter uten strøm

  Eidsiva energi melder om strømbrudd flere steder i morgentimene: Dette gjelder mange abonnenter i Trysil, Engerdal, Åmot og Stor-Elvdal. Det jobbes med å få strømmen tilbake, men det kan ta noen timer før feilen er rettet, ifølge Eidsiva.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Litauere kjøper hotell i Sør-Fron

  Det tidligere helsehotellet Pyntaberget i Sør-Fron er solgt til et litauisk selskap for 2,8 milllioner kroner, melder Gudbrandsdølen Dagningen. De nye eierne driver et stort reisebyrå i Litauen, og formidler fra før av mange turister til Norge.

 • En bil av veien

  En bil har kjørt av veien på fylkesvei 250 mellom Vingrom og Vingromsåsen. Utforkjørselen skjedde om lag 8 kilometer fra Vingrom. En mann var i bilen, men han skal være ute av kjøretøyet.