NRK Meny
Normal

Storsjekkeren må sone

Storsjekkeren, som var kjæreste med flere alenemødre samtidig og svindlet dem for store summer, fikk åtte måneders fengselsstraff.

kvinner lurt
Foto: Jan Erik Helleren / NRK

 

I tillegg må han betale tilbake nærmere 400.000 kroner som han har svindlet til seg fra fire ulike alenemødre, skriver Dagbladet.

Han var kjæreste med kvinner i Hamar, i Valdres, i Haugesund og i Holmestrand - på en gang. Les historien til to av kvinnene.

29-åringen fra Sarpsborg skal blant annet ha fremstilt seg selv om en fremadstormende mann i TV-bransjen. Han trengte bare litt økonomisk drahjelp til studioet sitt.

- En stor seier

Kvinnene er fornøyd med dommen, som var enstemmig i Valdres tingrett. Retten kaller mannen «forbrytersk» og «utspekulert» og dømte ham for tilfeller av grovt og simpelt bedrageri.

– Vi vet jo ikke om vi får tilbake pengene våre. Han skal ifølge dommen betale oss alle innen to uker, og det har han nok ikke sjanse til. Men uansett er dette en stor seier for oss, sier en av kvinnene.

Både bil og leilighet gikk dukken for en av kvinnene da mannen ikke klarte å betale tilbake 180.000 kroner som han hadde lånt av henne. (©NTB)

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • OL-vinner Robert er hjemme

    OL-vinner Robert Johansson kom hjem til Lillehammer i kveld. Han ble møtt av familie og venner på Lillehammer stasjon. Johansson har tatt ett gull og to bronsjemedaljer under lekene i Sør-Korea.

    Robert kom hjem til Lillehamer i kveld
    Foto: Terje Gording Hong / NRK
  • Mistet lappen på riksveg 4

    En bilfører har fått beslaglagt førerkortet etter at vedkommende kjørte på feil side av en midtdeler på riksveg 4 i Hunndalen. I baksetet satt det tre barn usikret, opplyser politiet på Twitter.