NRK Meny

Storkommunen Vestoppland

 • Tjener på sammenslåing?

  Vestoppland storkommune vil få 500 millioner kroner mer i støtte enn kommunene hver for seg, dersom de slår seg sammen før 1. juli. Det har kommunene sjøl beregnet. Et nytt inntektssystem for kommunene er ventet, og flere nøkkeltall avhenger av det.

 • Milliardær vil ha storkommune

  Eieren av CC, Knut Hage, vil ha en storkommune på Hedmarken. En av Innlandets rikeste menn sier til HA at han av egen erfaring vet at størrelse er avgjørende for å lykkes, og at en sammenslåing av Hamar, Ringsaker, Hamar og Løten kan bli slagkraftig.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • 7 år for seksuelle overgrep

  En 38-åring fra Vestoppland er dømt til fengsel i 7 år for seksuelle overgrep mot filippinske jenter over internett.
  Han ble avslørt av FBI. Ifølge dommen betalte han for å se overgrep i liveshow på nett. Det dreier seg om overgrep mot åtte jenter i alderen 7 til 8 år.

 • Ny regiondirektør i NHO

  Administrerende direktør i GD, Jon Kristiansen, blir ny regiondirektør i NHO Innlandet etter Åge Skinstad. Kristiansen orienterte de ansatte i avisa om sin beslutning i morges. Kristiansen begynner i jobben mot våren.

  Jon Kristiansen blir ny regiondiretør i NHO Innlandet
  Foto: GD-foto
 • Brann i silobygg på Jaren

  Det er meldt om brann i kornsiloen på Jaren. Ifølge politiet på Twitter skal det ikke være fare for folk i nærheten. Nødetatene er på veg til stedet.