NRK Meny

Store forsinkelser for NSB-reisende

Solslyngen som stenger Dovrebanen mellom Hamar og Moelv har skapt store problemer for NSB og forsinkelser for de reisende . Det er ikke mulig å få tak i busser fordi NSB bruker alle tilgjengelige busser på en annen strekning sør for Hamar. Derfor skysses nå reisende i maxitaxier og vanlige taxier. NSB ber også folk som kan, om å skaffe seg alternativ transport.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil ha ranerne fengslet videre

  Politiet vil ha de to mennene som er siktet for grovt ran av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen, i varetekt til rettssaken kommer opp. Fengslingen går ut 29.11. Politiet frykter de to rumenerne skal unndra seg straffansvar og stikke fra landet.

  Banken på Otnes i Rendalen ranet
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Statskog kutter i tømmerhogst

  Statskog skal hogge mindre tømmer neste år. Årsaken er at deler av statsforetakets produktive skog er vernet eller vurderes for vern. Selskapet reduserer neste års hogst med 25 000 kubikkmeter, noe som tilsvarer lasten på 650 tømmerbiler.

 • Dømt for narkotransport


  En yrkessjåfør fra Valdres er dømt til 15 måneders fengsel, etter transport av amfetamin mellom Øst- og Vestlandet, melder OA. Flere andre personer i Valdres har også vært innblandet i transport av amfetamin.