NRK Meny

Stor kontrakt til Toten-bedrift

Toten-bedriften Tokvam på Reinsvoll har inngått en avtale verdt 50 millioner kroner årlig. Avtalen med Felleskjøpet Agri om veivedlikholdsutstyr er den største bedriften noen gang har inngått. Tokvam startet som bygdesmie på Toten på 1950-tallet og leverer nå blant annet snøfresere, snøploger og sand- og saltspredere til traktorer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Nordsinni

    To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

  • Hamar kommune vil ha sykehus

    Hamar kommune vil ha et nytt sjukehus enten ved jernbanestasjonen eller ved Vikingskipet. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud viser til to rapporter som har blitt utarbeida i etterkant av at kommunestyret i Hamar bestemte seg for å se på mulighetene for å legge et sjukeshus til byen. Sjukehuset Innlandet har vedtatt at de ønsker å bygge ved Mjøsbrua.

  • Hadde overgrepsbilder

    En mann i 50-åra er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i sju måneder for oppbevaring av bilder og video med overgrep mot barn. Mannen har lastet ned filmer og bilder av overgrep gjennom 10 år, skriver Glåmdalen.