NRK Meny
Normal

Stjålet millionbil funnet

En Audi Q7 til verdi av 1,4 millioner ble stjålet foran øynene på eieren i helga. Nå er luksusbilen funnet.

Millionbil stjålet i Brumunddal

FUNNET: Politiet har funnet bilen og arrestert to menn for tyveriet.

Foto: PRIVAT

Det frekke tyveriet skjedde ved Pål Henrik Kristiansen hjem i Ringsaker natt til lørdag, men nå har politiet funnet bilen og arrestert to menn for tyveriet.

– Eieren blir nok veldig glad for å få bilen tilbake, sier lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad.

Han legger til at tyvene har kjørt bilen og at politiet har mottatt en rekke observasjoner.

Ved ett-tiden natt til lørdag hadde Kristiansen akkurat vært i bilen for å ordne noe, men senere gikk han tilbake i huset. Da hørte han og samboeren hvordan motoren på bilen brått ble startet. Han kastet seg i en annen bil og tok opp jakten, men mistet Audien av syne.

– Bilen er i god stand

Kristiansen har søkt etter bilen i hele helga, men den har ikke vært å se. Den ble til slutt funnet i en garasje i Elverum. To menn fra Hedmarken ble pågrepet av politiet i Hamar.

– Bilen er i god stand. Det gjenstår litt etterforskning, men bilen vil bli levert tilbake til eieren i morgen, sier Krogstad.

Politiet sier til avisa at de har fått mange tips i saken etter at den eksklusive bilen ble etterlyst.

– Vi har fått en del tips om bilen etter at den ble etterlyst. Ikke alle er verifisert, men vi har noen sikre holdepunkter om hvor den har vært. Vi har også bevis som vi mener knytter de to pågrepne til saken, sier krimsjef Trond Blikstad, hos lensmannen i Ringsaker, til Hamar Arbeiderblad.

Mennene har sittet i avhør onsdag etter å ha vært i arresten siden tirsdag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Politiet jobber på stedet

    Politiet er på plass med kriminalteknikkere i huset der ei en person ble ranet i sitt eget hjem i Elverum lørdag kveld. En mann i 30-åra skal ha stått bak ranet.

  • Hjemmeran i Elverum

    I går kveld kl 22.15 ble en person utsatt for ran i boligen sin i Sven Morens Veg i Elverum. Den fornærmede ble truet, og det ble tatt gjenstander fra huset. Gjerningsmannen er beskrevet som en mann i 30-årene, og snakket norsk. Politiet ønsker tips.

  • Overlegen seier til Lundby

    Maren Lundby viste nok en gang glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med hele 30,2 poeng ned til Yuki Ito.