NRK Meny
Stig Ingar Evje
Foto: Politiet

Stig Ingar Evje funnet død

Oppsummert

Politiet bekrefter at det var den savnede Stig Ingar Evje (45) som ble funnet død på Sjusjøen ved Lillehammer 27. august. Den foreløpige obduksjonsrapporten tyder ikke på at det har foregått noe straffbart. Evje forsvant i mai.

 • Familien takker for støtten

  Familien til Stig Ingar Evje takker alle kjente og ukjente som har støttet familien i tiden Evje var savnet. I en uttalelse på Facebook skriver de at de er rørt, overveldet og uendelig takknemlig. Evje ble funnet død på Sjusjøen søndag.

 • Død mann på Sjusjøen var savnede

  Det var Stig Ingar Evje som ble funnet død på Sjusjøen søndag 27. august. Flere politifolk jobbet ved funnstedet søndag (bildet). Ikke noe tyder på at han er utsatt for en straffbar handling. Den foreløpige obduksjonen gir ikke noe svar på dødsårsak.

  Hundefører og hund
  Foto: Alexander Nordby / NRK
 • Evje funnet omkommet på Sjusjøen

  Politiet bekrefter at det var den savnede Stig Ingar Evje (45) som ble funnet død på Sjusjøen ved Lillehammer 27. august. Den foreløpige obduksjonsrapporten tyder ikke på at det har foregått noe straffbart. Evje forsvant i mai.

 • Ikke sikker identitet i dag

  Politiet har ikke fått endelig bekreftelse i dag på at den døde mannen som ble funnet på Sjusjøen søndag er savnede Stig Ingar Evje. Men de har fortsatt grunn til å tro at det er ham, skriver politiet i en pressemelding i ettermiddag.

 • Levninger på Sjusjøen obduseres

  Politiet er ferdige med åstedsundersøkelsene ved Sjusjøen ved Lillehammer der levningene av en mann ble funnet av en bærplukker. Politiet mistenker at det er den savnede Stig Ingar Evje som er funnet, ifølge NTB.

Store letemannskaper leter etter Stig Ingar Evje som har vært savnet siden onsdag morgen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To skadet i bilulykke

  To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon der tre biler var innblandet. Kollisjonen skjedde i Gravåsvegen i Snertingdalen. Ifølge politiet mistet den ene bilen kontrollen, og kjørte inn i de to andre. Det er store materielle skader.

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.