NRK Meny
Stig Ingar Evje
Foto: Politiet

Stig Ingar Evje funnet død

Oppsummert

Politiet bekrefter at det var den savnede Stig Ingar Evje (45) som ble funnet død på Sjusjøen ved Lillehammer 27. august. Den foreløpige obduksjonsrapporten tyder ikke på at det har foregått noe straffbart. Evje forsvant i mai.

 • Familien takker for støtten

  Familien til Stig Ingar Evje takker alle kjente og ukjente som har støttet familien i tiden Evje var savnet. I en uttalelse på Facebook skriver de at de er rørt, overveldet og uendelig takknemlig. Evje ble funnet død på Sjusjøen søndag.

 • Død mann på Sjusjøen var savnede

  Det var Stig Ingar Evje som ble funnet død på Sjusjøen søndag 27. august. Flere politifolk jobbet ved funnstedet søndag (bildet). Ikke noe tyder på at han er utsatt for en straffbar handling. Den foreløpige obduksjonen gir ikke noe svar på dødsårsak.

  Hundefører og hund
  Foto: Alexander Nordby / NRK
 • Evje funnet omkommet på Sjusjøen

  Politiet bekrefter at det var den savnede Stig Ingar Evje (45) som ble funnet død på Sjusjøen ved Lillehammer 27. august. Den foreløpige obduksjonsrapporten tyder ikke på at det har foregått noe straffbart. Evje forsvant i mai.

 • Ikke sikker identitet i dag

  Politiet har ikke fått endelig bekreftelse i dag på at den døde mannen som ble funnet på Sjusjøen søndag er savnede Stig Ingar Evje. Men de har fortsatt grunn til å tro at det er ham, skriver politiet i en pressemelding i ettermiddag.

 • Levninger på Sjusjøen obduseres

  Politiet er ferdige med åstedsundersøkelsene ved Sjusjøen ved Lillehammer der levningene av en mann ble funnet av en bærplukker. Politiet mistenker at det er den savnede Stig Ingar Evje som er funnet, ifølge NTB.

Store letemannskaper leter etter Stig Ingar Evje som har vært savnet siden onsdag morgen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl