Stem på din favoritt i Toneprisen 2011

Hvem er din favoritt? Nå kan du bestemme hvem som fortjener "Publikumsprisen" under Toneprisen den 29. oktober.

Toneprisen 2011

(Les mer om kandidatene lenger ned i artikkelen)

Nå kan du stemme!

Fra og med fredag 21.10. kan du være med på å bestemme hvem som skal få publikumsprisen. Resultatet av denne avstemningen utgjør også det fjerde jurymedlemmet i selve finalen i Maihaugsalen.

Du stemmer slik:


Send SMS med kodeord TONE + kandidatnummer til 1987, eller du kan avgi stemme her på nettsiden. Det telles bare en stemme fra hver telefon eller PC.


Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Se TV- og radioinnslag om kandidatene:

Ellisiv Tandberg
Video 67bc3ae6-4d4f-40cb-8bd6-d8dbc4d09c9e.JPG

Ellisiv Tandberg, kandidat 1, Toneprisen

Ellisiv Tandberg er 16 år fra Gjøvik. Ellisiv begynte med pianoundervisning i kulturskole da hun var fem år. Hun går nå Konservatorieklassen ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. I tillegg er hun elev ved Gjøvik kunst- og kulturskole. Ellisiv går nå andre år med studiespesialisering på Gjøvik videregående skole. Hennes mål er å studere musikk etter videregående, og hun håper å kunne leve av musikken.

Stian Sopp

Video Stian Sopp, kandidat 2, Toneprisen

Stian Sopp, kandidat 2, Toneprisen

Stian Sopp er 18 år og fra Biri. Stian har spilt slagverk siden han gikk i barneskolen og er en ung, ambisiøs og hardtarbeidende musiker med klare mål. Han går nå tredje året på Musikklinja ved Gjøvik videregående. Stian elsker å delta i konkurranser, bruker all fritiden på musikk og ønsker å studere videre på Norges Musikkhøgskole. Hans mål er å ta sin master på NMH og bruke sin kompetanse blant annet til å undervise vanskeligstilte barn. Stian er med i talentutviklingsprogrammet "Unge Talenter" på Norges MusikkHøgskole.

.

Ida Furusæter

Video Ida Furusæter, kandidat 4, Toneprisen

Ida Furusæter, kandidat 3, Toneprisen

Ida Furusæter er 23 år og fra Venabygd. Ida begynte å spille torader i åtteårsalderen. Etter videregående med fordypning i musikk ble det Ole Bull-Akademiet der Ida nå går fjerde året i utøving – folkemusikk. De siste årene har hun hatt flere ulike spilleoppdrag både i inn- og utland og har representert Norge på flere internasjonale musikkfestivaler. Hennes mål er å kunne leve av musikken som utøvende musiker.

Mons Michael Thommessen

Video Mons Michael Thommesen, kandidat 4, Toneprisen

Mons Michael Thommessen, kandidat 4, Toneprisen

Mons Michael er 19 år og fra Lillehammer. Han begynte å spille fiolin på Lillehammer kulturskole. Senere har han fulgt talentutviklings-
programmer ved Norges Musikkhøgskole og Barratt Due Musikkinstitutt. Mons Michael har gjort seg bemerket som en ung talentfull musiker i flere sammenhenger og går nå andre året på Norges Musikkhøgskole. Han ønsker å kunne leve av musikken og gi publikum gode musikkopplevelser.

Ingrid Ohnstad

Video Ingrid Ohnstad, kandidat 5, Toneprisen

Ingrid Ohnstad, kandidat 5, Toneprisen

Ingrid er 19 år og fra Lillehammer. Ingrid har sunget siden hun var liten. Hun avsluttet kulturlinjen på videregående i vår og går nå på Trøndertun folkehøgskole. Hun liker å akkompagnere seg selv når hun spiller og drømmer om å røre ved og inspirere noen gjennom musikken sin. Når hun er ferdig med folkehøgskoleåret vil hun reise og bli kjent med fremmede kulturer, gjerne i sammenheng med musikken.

Stian Alexander Olsen

Video Stian Alexander Olsen

Stian Alexander Olsen, kandidat 6, Toneprisen

Stian er 19 år og fra Fagernes. Stian har spilt piano i 10 år og gikk i fjor på Toneheim Folkehøgskole. Våren 2011 søkte han på utøvende utdanning på en rekke konservatorier og Norges musikkhøgskole og fikk tilbud om studieplass fra alle. Han valgte Norges Musikkhøgskole og ønsker å utvikle seg på sitt instrument slik at han kan leve av å være utøvende musiker og pedagog.

Lyst til å være publikum?

Hvis du har lyst til å være publikum under årets Tonepris i Maihaugsalen, 29. oktober, ring 959 81522 95981522 eller send mail til: bente.hogberg@eidsivaenergi.no
Forestillingen er gratis.

Du kan lese mer om Toneprisen på toneprisen.no