NRK Meny
Normal

Stakk av etter å ha kjørt på syklist

Den kvinnelige syklisten i 50-årene ble funnet i veggrøfta etter en times tid og kjørt til sykehus.

Laster kart, vennligst vent...

ULYKKESSTED: Ulykka skjedde i krysset mellom Fremstadvegen og Fagerlundvegen, 1,5 kilometer fra Brumunddal sentrum, klokka 0300 i natt.

Klokka 0300 i natt ble en kvinnelig syklist påkjørt i Brumunddal. Ulykka skjedde i krysset mellom Fremstadvegen og Fagerlundvegen. Kvinnen kom syklende fra Brumunddal, mens bilen kom kjørende i motsatt retning.

Politiet leter nå etter føreren av det de mener kan være en Audi A4.

– Bilen forsvant i retning Brumunddal sentrum og må ha skader i fronten, melder politiet i Hedmark.

Kvinnen som var på vei hjem ble liggende en time i veggrøfta før hun ble funnet.

Hun er ved bevissthet, men ble sendt til sykehuset for videre undersøkelser. Syklisten skal ha blitt skada i brystet og skulderen, ifølge politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Helgesen i tenkeboksen

    Miljøminister Vidar Helgesen har ennå ikke avgjort om han vil anke avgjørelsen i Oslo tingrett i går der lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen ble midlertidig stoppet. Han vil nå rådføre seg med Regjeringsadvokaten, opplyste han i Stortinget i dag.

  • Ulykke på riksvei 3

    To vogntog var involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 i Elverum ved 10.25-tida. Ulykka skal ha skjedd da et vogntog kjørte inn i et annet vogntog, som deretter kjørte i grøfta. Ingen personer ble skadet. Det er redusert fremkommelighet på stedet.

  • Bil i grøfta på glatta

    En bil har kjørt av fylkesveg 30 ved Koppang. Ifølge politiet ble to personer lettere skadet, mens skadeomfanget for en tredje person foreløpig er uavklart. Det er glatt på stedet.