NRK Meny

Sprengstoff i veien

 • Trolig sprengstoff fra krigen

  Sprengstoffet som er funnet under vegarbeider på fylkesveg 34 ved Horn, stammer trolig fra andre verdenskrig. Det skriver avisa Hadeland. Vegen er nå stengt, området evakuert og eksperter fra Forsvaret på vei.

 • Veg stengt etter dynamittfunn

  Det er funnet dynamitt i bærelaget på fylkesveg 34 ved Horn ved Randsfjorden. Det var en entreprenør som driver vegarbeid på stedet som fant dynamitten. Vegen er stengt og omkjøring skiltet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tilbyr grønt boliglån

  Elverum vekst og Sparebank1 Østlandet har inngått avtale om at boligkjøpere i Ydalir får grønt boliglån til svært gunstig rente. Det skriver Østlendingen. Ydalir skal bli en nullutslipps-bydel i Elverum. De grønne boliglånene vil tilbys fra 1. mars.

 • Vurderer å stramme inn alkoholregel

  Flere sentrale politikere i fylkestingene i Hedmark og Oppland ønsker å vurdere innstramninger i alkoholreglementet for middager i fylkestingene.
  Fylkesordfører i Oppland, Even Aleksander Hagen, ønsker å drøfte dette i det nye Innlandet fylkesting.

 • I retten for cannabisproduksjon

  Fire menn må i dag møte i Glåmdal tingrett tiltalt for produksjon av store mengder cannabis. Politiet mener at produksjonen var med tanke på salg. Det er satt av tre dager til saken som har en strafferamme på inntil 10 års fengsel.