NRK Meny
Normal

Spiller slått til blods i 4.divisjonskamp

En Ottestad-spiller ble slått til blods og sendt til legevakta i lokaloppgjør i 4. divisjon. Saken blir trolig anmeldt.

Det skriver Hamar Arbeiderblad. Dramet startet midtveis i andre omgang da det ble ampert ved cornerflagget til Storhamar, og en Storhamar-spiller slo ned en Ottestad-spiller etter enm duell.

Får følger

– Vi er nødt til å foreta oss noe, og dette vil vi tak i så raskt som mulig. Men vi må vente på dommerrapporten som kommer, sier styremedlem Arve Fuglum i Storhamar Fotball til HA.

Spilleren som ble slått ned, sier til avisa at han er sjokkert over det som skjedde. Han endte på legevakta der han måtte sy noen sting i leppa, i tillegg til at en tann knakk.

Han har ingen kommentar til avisa om han vil anmelde saken til politiet.

Ottestad-trener Simen Arnesen sier til avisa at han kommer til å anmode Ottestad Fotball om å anmelde situasjonen til politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skolebusser innstilt i Hamar

  Mildværet har ført til glatte veier mange steder i Hedmark og Oppland. I Hamar har dette gått utover busstrafikken. Flere skolebusser i Vang er innstilt melder Hamar Arbeiderblad. Folk som skal ta buss i dag må også regne med forsinkelser.

 • Fjellkirken forringes av høyhus

  Biskop Solveig Fiske går i mot planene til Birkebeiner Invest om å bygge et høyhus i Sjusjølia. Det melder Ringsaker Blad. I en høringsuttalese skriver hun at utbyggingen vil føre til en kraftig forringelse av fjellkirkens posisjon og synlighet i landskapet. Bak Birkebeiner Invest står blant andre Arthur Buchardt.

  Sjusjøen fjellkirke
 • Vogntog berget på Kvikne

  Trafikken på riksvei 3 over Kvikne i Tynset går nå som normalt igjen etter at et vogntog ble berget i dag tidlig. Vogntoget kjørte utfor veien i går kveld.