NRK Meny
Normal

Spiller slått til blods i 4.divisjonskamp

En Ottestad-spiller ble slått til blods og sendt til legevakta i lokaloppgjør i 4. divisjon. Saken blir trolig anmeldt.

Det skriver Hamar Arbeiderblad. Dramet startet midtveis i andre omgang da det ble ampert ved cornerflagget til Storhamar, og en Storhamar-spiller slo ned en Ottestad-spiller etter enm duell.

Får følger

– Vi er nødt til å foreta oss noe, og dette vil vi tak i så raskt som mulig. Men vi må vente på dommerrapporten som kommer, sier styremedlem Arve Fuglum i Storhamar Fotball til HA.

Spilleren som ble slått ned, sier til avisa at han er sjokkert over det som skjedde. Han endte på legevakta der han måtte sy noen sting i leppa, i tillegg til at en tann knakk.

Han har ingen kommentar til avisa om han vil anmelde saken til politiet.

Ottestad-trener Simen Arnesen sier til avisa at han kommer til å anmode Ottestad Fotball om å anmelde situasjonen til politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • E6 åpen etter ulykke

    E6-Uthuskrysset ved Stange kl 1700: Vegen åpnet igjen etter et trafikkuhell. 3 biler innvolvert. En kjørt til legevakt for sjekk.

  • Fylkesveg 33 stengt

    På grunn av flere mindre snøskred over fylkesveg 33 mellom Byrud og Feiring er veien stengt. Geolog undersøker området.

  • Asylmottak legges ned

    Norsk Folkehjelps asylmottak på Kongsvinger legges ned 30. juni. Mottaket har blitt drevet siden 1990-tallet av Norsk Folkehjelp. De mener at UDI's vedtak er i strid med signaler om å opprettholde mottaksstrukturen.