NRK Meny
Normal

Spiller slått til blods i 4.divisjonskamp

En Ottestad-spiller ble slått til blods og sendt til legevakta i lokaloppgjør i 4. divisjon. Saken blir trolig anmeldt.

Det skriver Hamar Arbeiderblad. Dramet startet midtveis i andre omgang da det ble ampert ved cornerflagget til Storhamar, og en Storhamar-spiller slo ned en Ottestad-spiller etter enm duell.

Får følger

– Vi er nødt til å foreta oss noe, og dette vil vi tak i så raskt som mulig. Men vi må vente på dommerrapporten som kommer, sier styremedlem Arve Fuglum i Storhamar Fotball til HA.

Spilleren som ble slått ned, sier til avisa at han er sjokkert over det som skjedde. Han endte på legevakta der han måtte sy noen sting i leppa, i tillegg til at en tann knakk.

Han har ingen kommentar til avisa om han vil anmelde saken til politiet.

Ottestad-trener Simen Arnesen sier til avisa at han kommer til å anmode Ottestad Fotball om å anmelde situasjonen til politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Pågrepet etter ran

    En mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak ranet av ei kvinne i 70-åra i Elverum lørdag kveld. Mannen er satt i arresten og vil blir avhørt mandag morgen.

    Laster Twitter-innhold
  • 21 varsel, Høgre innfører tiltak

    Høgre innfører ei rekkje tiltak etter å ha fått totalt 21 varsel fordelt på 12 personar om seksuell trakassering. Ti av varsla er mot Kristian Tonning Riise. Høgre opprettar òg eit utval, leidd av Henrik Syse, som skal vurdere handteringa av varsla.