NRK Meny
Speilglatte veier stoppet hundrevis av lillehamringer på vei til jobb og skole i dag.

Speilglatte veier i Lillehammer

 • Bybusser i Lillehammer innstilt

  Flere av bybussene i Lillehammer er midlertidig innstilt, og det har vært flere utforkjøringer på et glatte føret i dag. Langs Messenlivegen i Lillehammer var det lange køer.

  Speilglatte veier stoppet hundrevis av lillehamringer på vei til jobb og skole i dag.
 • Utforkjøringer og kø på glatta

  Flere steder meldes det om svært glatte veger tirsdag morgen, og i Lillehammer-distriktet har det i dag tidlig vært 4-5 utforkjøringer som politiet har fått melding om. Bildet er fra Messenlivegen i Lillehammer der det var kø i morges.

  Messenlivegen
  Foto: Karianne Stordal / NRK
Speilglatte veier stoppet hundrevis av lillehamringer på vei til jobb og skole i dag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Forsinket dobbeltspor til Hamar?

  Bygging av dobbeltspor på Dovrebanen til Hamar kan bli utsatt. Det går fram av et dokument fra Bane Nor som Aftenposten har fått tilgang til. I dokumentet peker Bane Nor på at det ikke er realistisk med dobbeltspor til Hamar før i 2026. Dette er to år senere enn hva Stortinget har vedtatt i Nasjonal Transportplan.

  Togstreik
  Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK
 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.