NRK Meny

Solvik-Olsen møtte næringslivet

Samferdselsminister Ketil Solvik- Olsen møtte i dag representanter fra næringsliv og politikk i Hedmark og Oppland under et innspillsmøte i regi av NHO Innlandet. Målet er å få synspunkter fra regionene til arbeidet med ny Nasjonal Transportplan. En ting statsråden kunne love er at det blir mer stabilt nett på togene, det arbeidet er allerede i gang.

Ketil Solvik - Olsen og Åge Skinstad
Foto: Marianne Duun Malmo / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ras over vegen i Bøverdalen

  Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

 • Snøras på Tronfjell og Dombås

  Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK