NRK Meny

Solvik-Olsen møtte næringslivet

Samferdselsminister Ketil Solvik- Olsen møtte i dag representanter fra næringsliv og politikk i Hedmark og Oppland under et innspillsmøte i regi av NHO Innlandet. Målet er å få synspunkter fra regionene til arbeidet med ny Nasjonal Transportplan. En ting statsråden kunne love er at det blir mer stabilt nett på togene, det arbeidet er allerede i gang.

Ketil Solvik - Olsen og Åge Skinstad
Foto: Marianne Duun Malmo / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Jansrud taper hele veien

  Han leder med 24 hundredeler på andre mellomtid, men hundredelene er ikke på Jansruds side. Han er til slutt 89 hundredeler bak i mål.

  Se målgangen til Kjetil Jansrud her
 • Ber om strenge straffer

  Aktor Helge Eidsvaag mener cannabisplantasjene i Odalen var så proffe at han ber om lange straffer for de tiltalte. Ifølge Glåmdalen la Eidsvag ned påstand om straff på mellom snaut fire og drøyt fire år i fengsel for de fire, som har erkjent å ha tatt del i dyrkingen.

 • Rumenere siktet for 50 lovbrudd

  To menn som trolig sto bak tre innbrudd i Kongsvinger i fjor er tatt, skriver Glåmdalen. Framgangsmåten var lik flere innbrudd i drammensområdet og politiet der har varetektsfengsla og sikta to rumenere for 50 lovbrudd fra mai 2016 til novemner 2017.