Solberg-mekaniker alvorlige skadet

En av Henning Solbergs mekanikere ligger alvorlig skadet på Ullevål universitetssykehus etter ei trafikkulykke i Ringsakerfjellet.

Bilulykke Ringsakerfjellet
Foto: Svein Sjølie / Svein Sjølie

Ulykka skjedde da to biler frontkollidert ved Ljøsheim i Ringsakerfjellet rett etter klokka 11 tirsdag formiddag.

Tre andre personer som satt i de to bilene, er ifølge politiet ikke alvorlig skadet. De materielle skadene er store.

Sendt til Ullevål

- Vi fikk melding klokka 11.10 om ei trafikkulykke mellom en lastebil og en pick up, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Hedmark politidistrikt.

Fire personer var involvert i ulykka, to i lastebilen og to i pick up-en. De to i lastebilen ble lettere skadet. Der skal føreren ha fått et kutt i ansiktet.

- Passasjeren i pick up-en ble sittende fastklemt. Han er nå ute av bilen og er hentet med ambulansehelikopter, sier Pedersen.

Skadene hans skal være alvorlige, og han er sendt til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Lastebil i ulykke Ringsakerfjellet

Lastebilen var totalvrak etter ulykka

Foto: Svein Sjølie, Ringsaker Blad

Mekanikere fra Ford

- Det blir sagt at det skal være en følgebil fra Rally Norway. Kan du bekrefte det?

- Ja, det skal være en bil knytta til rallyet, sannsynligvis mekanikere fra Ford-teamet. Det skal være passasjeren i denne bilen som er hardest skadet, sier Pedersen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Trettebergstuen blir mamma

    Anette Trettebergstuen har annonsert på Facebook, at hun venter barn. Det skriver VG. Trettebergstuen er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Hedmark. På Facebook skriver hun blant annet: «Hurra! Om noen måneder får ponnidressen en liten eier, og vi blir foreldre. For de som lurer så er jo vi som begge er homofile følgelig ikke et par, men vi skal oppdra barnet sammen i delt omsorg.»