NRK Meny
Normal

Solberg-mekaniker alvorlige skadet

En av Henning Solbergs mekanikere ligger alvorlig skadet på Ullevål universitetssykehus etter ei trafikkulykke i Ringsakerfjellet.

Bilulykke Ringsakerfjellet
Foto: Svein Sjølie / Svein Sjølie

Ulykka skjedde da to biler frontkollidert ved Ljøsheim i Ringsakerfjellet rett etter klokka 11 tirsdag formiddag.

Tre andre personer som satt i de to bilene, er ifølge politiet ikke alvorlig skadet. De materielle skadene er store.

Sendt til Ullevål

- Vi fikk melding klokka 11.10 om ei trafikkulykke mellom en lastebil og en pick up, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Hedmark politidistrikt.

Fire personer var involvert i ulykka, to i lastebilen og to i pick up-en. De to i lastebilen ble lettere skadet. Der skal føreren ha fått et kutt i ansiktet.

- Passasjeren i pick up-en ble sittende fastklemt. Han er nå ute av bilen og er hentet med ambulansehelikopter, sier Pedersen.

Skadene hans skal være alvorlige, og han er sendt til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Lastebil i ulykke Ringsakerfjellet

Lastebilen var totalvrak etter ulykka

Foto: Svein Sjølie, Ringsaker Blad

Mekanikere fra Ford

- Det blir sagt at det skal være en følgebil fra Rally Norway. Kan du bekrefte det?

- Ja, det skal være en bil knytta til rallyet, sannsynligvis mekanikere fra Ford-teamet. Det skal være passasjeren i denne bilen som er hardest skadet, sier Pedersen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • -Ta vel i mot bøssebærerne

  Nå i ettermiddag og kveld skal alle husstander i Hedmark og Oppland få besøk av bøssebærere fra TV-innsamlingsaksjonen. Fylkesaksjonsleder i Oppland, Wiggo Slåttsveen, ber folk ta vel imot dem. –Mitt mål for kvelden er selvsagt at vi samler inn mest mulig penger i Oppland, og målet er dessuten alltid å slå Hedmark, ler han.

  Wiggo Slåttsveen
  Foto: Marianne Duun Malmo / NRK
 • Surt tap for Elverum

  Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.

 • Elverum ligger under

  Sandnes Ulf tar ledelsen 0–1 mot Elverum etter skåring av Axel Kryger. Da spøker det for Elverums håp om å berge plassen i 1. divisjon. Med to kamper igjen å spille ligger de to poeng bak Fredrikstad, som ligger på playoffplassen.