NRK Meny
Normal

Søkte med hund etter savnet uten resultat

Etter å ha fått nye tips, gjenopptok politiet leteaksjonen etter den savnede Stig Ingar Evje i natt. Men leteaksjonen ved Spåtind i Nordre Land ga ingen resultater og er nå avsluttet.

Stig Ingar Evje

LETEAKSJON MED HUNDER: Leteaksjonen med hunder etter den savnede Stig Ingar Evje i natt ga ingen resultater.

Foto: Politiet

Politiet i Innlandet mottok sent lørdag kveld et nytt tips om at den savnede Stig Ingar Evje kunne ha vært sett i området Spåtind i Nordre Land seint lørdag kveld.

Leteaksjon ved midnatt

En leteaksjon med hunder ble satt i gang like etter at tipset kom inn. Leteaksjonen var i gang rundt midnatt natt til søndag. Søndag formiddag melder politiet at leteaksjonen ikke ga resultater og at den ble avsluttet rundt 02.00 i natt.

Stig Ingar Evje ble meldt savnet fra familiens hytte ved Natrudstilen på Sjusjøen i Ringsaker den 3. mai.

Samme dag startet politiet sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret omfattende søk i nærområdene til hytta i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet.

I tillegg har venner og bekjente av Evje gjennomført en privat leteaksjon i området etter at politiet avsluttet sine søk.

Etter tips fra publikum har politiet flere ganger gjenopptatt søket uten resultater. Det har også tidligere denne uken blitt lett etter mannen i det samme området ved Spåtind etter tips fra publikum.

Interessert i tips

Politiet har tidligere bedt om tips fra publikum i saken.

Savnede er ifølge politiet godt trent og kan bevege seg over store områder.

Da Evje forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftsbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 centimeter høy.

Politiet har sendt ut bildene av den savnede, men han kan ha mer hår og skjegg nå enn det bildene viser.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Listhaug utsatt for heksejakt

    Leder i Hedmark og Oppland høyre, Lise Berger Svenkerud, mener avgåtte justisminister Sylvi Listhaug har blitt utsatt for en heksejakt. På sin facebookside skriver Høyre-lederen hun er glad for at Sylvi Listhaug lover at hun ikke kommer til gå stille i dørene framover.

  • Listhaug går av

    Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister, skriver hun på Facebook. Hun framholder at hun går av frivillig.

  • 137 dyr reddet ut i Ringsaker

    Totalt 137 dyr er reddet ut av driftsbygningen som raste sammen i Åsmarka i Ringsaker i Hedmark mandag. Politiet bekrefter at det ikke er flere levende dyr i det sammenraste bygget. Redningsmannskapene har i natt avsluttet arbeidet på stedet.