NRK Meny
Normal

Slutter som direktør for Ungdoms-OL

Atle Roll-Matthiesen slutter som direktør for Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016. – Verden utviklet seg annerledes enn jeg hadde trodd, sier han.

Atle Roll-Matthiesen

Atle Roll-Matthiesen har vært direktør for ungdoms-OL i et drøyt år.

Foto: NRK

Det ble klart etter at det er inngått en avtale i dag.

– Styret takker Roll-Matthiesen for den innsatsen han har gjort som administrerende direktør for Ungdoms-OL siden 2012, sier styreleder Siri Hatlen i en pressemelding.

Sånn som dette har blitt er dette mitt valg. Jeg vil ikke si noe mer om dette nå, men jeg hadde gledet meg til å gjøre jobben for Ungdoms-OL

Atle Roll-Matthiesen

Hun skriver også at Tomas Holmestad er konstituert som administrerende direktør fra dags dato. Han kjenner organisasjonen godt og er godt skikket til å føre arbeidet videre.

I august skal styret initiere en prosess med ansettelse av ny administrerende direktør for OL-selskapet.

– Verden ble annerledes

Roll-Matthiesen er også ordknapp i sine kommentarer.

– Verden har utviklet seg annerledes enn det jeg hadde tenkt. Det samme gjorde jobben. Da var dette riktig av meg å gjøre, sier han.

Roll-Matthiesen legger til at ungdoms-OL fortsatt er et superspennende prosjekt, men at det er komplekst.

Styreleder Siri Hatlen vil ikke si noe om grunnen til at Roll-Matthiesen går av.

– Det er inngått en avtale mellom Roll-Matthiesen og styret om at han fratrer stillingen, og styret har vedtatt å konstituere Tomas Holmestad som har vært leder for prosjekter og økonomi i organisasjonen frem til nå, sier Hatlen til NRK.

Ut over dette har Hatlen ingen kommentar.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.

  • Trøbbel med polititelefon

    Politiet har problemer med sitt telefonnummer 02800. I Innlandet kan publikum ringe tlf. 62 53 90 00. Nødtelefonen 112 fungerer som den skal, melder politiet i Innlandet.