NRK Meny
Normal

Skolen ansetter egen fotballtrener

Lillehammer videregående skole ansetter en egen fotballtrener. - Vi må heve nivået i den lokale fotballen, sier Torbjørn Ljones, rektor ved skolen.

Skolen har i lang tid samarbeidet med lokale fotballklubber, men vil fra høsten ha en egen fotballtrener.

Skolen vil tilby rundt 100 idrettselever en kombinasjon av studier og tilrettelagt trening.

Oppland er et av Norges aller dårligste fotballfylker.

- Vi merker konkurranse fra andre skoler både lokalt og nasjonalt, og det er derfor viktig å gi ungdom et godt tilbud der de bor, sier Ljones.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Berging av vogntog

    Rv 3 Sætre i Hedmark er midlertidig stengt pga berging av et vogntog. Berging er estimert til ca 1 time. Omkjøring via fv 606.

  • Røykutvikling i Lillehammer

    En person ble sendt til helsesjekk etter røykutvikling i en bolig i Lillehammer i natt. Brannvesenet rykket ut til boligen klokka 0200, og fikk raskt kontroll på stedet. Røykutviklingen skyldtes hodetelefoner som var lagt på to kokeplater som var slått på.

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.