NRK Meny
Normal

Skolebuss midt i raset

Det jobbes med å få en buss full av skoleelever ut av Bødal.

- Vi er i ferd med å få snudd den. Skolebarna blir enten sendt hjem eller at vi oppretter et sted der de kan samles, sier Kjellfrid Flækken i Gausdal kommune.

Ingen ombord skal være skadd.

Riksvei 255 i Bødalen er stengt på grunn av et ras. Den er også stengt lengre opp ved starten på Espedalen.

- Vi få mange henvendelser fra folk. Det er betydelige materielle skader rundt omkring både på veinettet og andre steder. Vi jobber iherdig med å skaffe oss oversikt, sier hun.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Front mot front

    To biler var involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet skal det være en front mot front–kollisjon. To personer ble sendt til sjukehus, en person ble sendt til legevakt, mens en er uskadd.

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.