NRK Meny

Skolebrann på Otta

 • Må skaffe nye lokaler og utstyr

  Det må skaffes nye lokaler og nytt utstyr til bilverkstedet ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta, etter brannen i går. Skolen har alt fått tilbud om mulige undervisningsrom, sier rektor Kristin Undseth (bildet)

  Kristin Undseth, rektor Nord-Gudbrandsdal Videregående skole, Otta
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Opplegg for ny skoledag

  Etter brannen ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta i går, møter ansatte og elever som vanlig. Det blir felles informasjon til alle elever i kultursalen klokka 08.30. Det har vært vakthold på brannstedet i natt. Etterforskning starter i dag.

  Brannskader på Otta videregående skole
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Elevene møter som vanlig

  Elevene på Nord-Gudrandsdal videregående skoles avdeling på Otta skal møte til skole som vanlig i morgen. En brann har gjort store skader på verkstedbygget, men skolen jobber med gode løsninger for undervisniningen, sier rektor Kristin Undseth.

  Kristin Undseth, rektor Nord-Gudbrandsdal Videregående skole, Otta
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Store skader på verksted

  Det er verkstedet på Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta som i dag ble skadet i brann. Brannen startet rett etter avsluttet skoledag, så ingen var inne i bygget da brannen startet. Årsaken til brannen er ikke klar.

  Brannskader på Otta videregående skole
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Brenner på videregående

  Det brenner kraftig i verkstedsbygningen på Nord Gudbrandsdal videregående skole avdeling Otta. Nødetater jobber på stedet, men det skal ikke være personer i bygningen.

  Brann på Otta, Nord-Gudbrandsdal vgs
  Foto: Tipser

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.