NRK Meny

Skolebrann på Otta

 • Må skaffe nye lokaler og utstyr

  Det må skaffes nye lokaler og nytt utstyr til bilverkstedet ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta, etter brannen i går. Skolen har alt fått tilbud om mulige undervisningsrom, sier rektor Kristin Undseth (bildet)

  Kristin Undseth, rektor Nord-Gudbrandsdal Videregående skole, Otta
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Opplegg for ny skoledag

  Etter brannen ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta i går, møter ansatte og elever som vanlig. Det blir felles informasjon til alle elever i kultursalen klokka 08.30. Det har vært vakthold på brannstedet i natt. Etterforskning starter i dag.

  Brannskader på Otta videregående skole
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Elevene møter som vanlig

  Elevene på Nord-Gudrandsdal videregående skoles avdeling på Otta skal møte til skole som vanlig i morgen. En brann har gjort store skader på verkstedbygget, men skolen jobber med gode løsninger for undervisniningen, sier rektor Kristin Undseth.

  Kristin Undseth, rektor Nord-Gudbrandsdal Videregående skole, Otta
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Store skader på verksted

  Det er verkstedet på Nord-Gudbrandsdal videregående skole på Otta som i dag ble skadet i brann. Brannen startet rett etter avsluttet skoledag, så ingen var inne i bygget da brannen startet. Årsaken til brannen er ikke klar.

  Brannskader på Otta videregående skole
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Brenner på videregående

  Det brenner kraftig i verkstedsbygningen på Nord Gudbrandsdal videregående skole avdeling Otta. Nødetater jobber på stedet, men det skal ikke være personer i bygningen.

  Brann på Otta, Nord-Gudbrandsdal vgs
  Foto: Tipser

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fikk fylkeskulturprisen

  Øystein Sunde fikk i kveld fylkeskulturprisen i Hedmark. Sunde har solgt over en million plater og har vunnet en rekke priser. Han syntes det var stor stas å få fylkeskulturprisen som han mente var en heder til humoren i Hedmark.

  Øystein Sunde fikk fylkeskulturprisen 2017
  Foto: Lars Bilit / Nrk
 • Sp vil ta ut Slettåsflokken

  Senterpartiet fremmer i onsdag forslag i Stortinget om å felle ulvene i den mye omtalte Slettås-flokken. Partiet ber regjeringen om å gi fellingstillatelse for Slettås-flokken i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske.

 • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

  Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.