NRK Meny

Skogbranner Hedmark

 • Evakuerte får ikke flytte hjem

  De åtte personene som er evakuert på grunn av skogbrann ved Vermundsjøen i Hedmark får ikke dra hjem i natt, det opplyser politiet. – Vi advarer folk mot å dra inn i området, sier Ole-Erik Løkker Skogheim, som er operasjonsleder i politiet.

 • Skogbrann i Hedmark: Folk evakueres

  Politiet har evakuert åtte personer og flere hunder i nærheten av en skogbrann ved Vermundsjøen i Hedmark. Det var brann i en rundballepresse som utløste brannen. Ilden spredde seg via jordet til skogen rundt. Det er kraftig vind i området.

 • Skogbrann: Tobøl i Eidskog

  -Brannvesenet er på stedet, alt av mannskap er sendt ut, opplyser Max Gylterud i Glåmdal brannvesen til Glåmdalen. Det er ennå uvisst om brannvesenet har kontroll på brannen, og omfanget av den er ennå usikkert.

 • Skogbrann i Løten

  Brannvesenet er på stedet, og driver med slukking, skriver Østlendingen. Brannvesenet vet enda ikke omfanget av brannen, men fikk vite om brannen tidlig. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent

 • Skogbrann i Åsnes: fem mål brant

  I natt ble det holdt vakt over skogbrannfeltet i Åsnes, etter mye etterslokking i går kveld, det skriver Glåmdalen. Tordenvær fredag ettermiddag sto bak brannen. Brannvesenet har kontroll på brannen, men tørken gjør det krevende å slukke den helt.