NRK Meny

Skogbrann i Sel

 • Brenner fortsatt i Sel

  Det brenner fortsatt i Sel, men brannvesenet har kontroll. Ifølge brannsjef, Tom Arne Nilstad, driver de nå med etterslukning på brannstedet. Flere hundre mål skog har gått tapt i brannen, som startet på fredag.

 • Etterslokking utover kvelden

  Brannmannskaper og sivilforsvaret bedriver fremdeles etterslukking etter skogbrannen i Sel. – Det er fremdeles litt oppblussing her og der, men vi har full kontroll, sier utrykningsleder Jan Ingar Formoe. Arbeidet vil fortsette utover natten.

 • Brannhelikopter har forlatt Sel

  Helikopteret som har bistått med å slukke skogbrannen i Sel har nå forlatt området. - Vi har kontroll på brannen og god vannforsyning inn i området, sier brannsjef Tom Are Nilstad. I ettermiddag kom regnet, noe som gjorde slukkearbeidet lettere. Det brenner fortsatt i området og brannvesenet holder vakt utover natta.

 • Kjemper mot flammene i Sel

  Skogbrannen i Sel er ennå ikke slukket. - Det brenner fortsatt, men vi har kontroll, sier brannsjef Tom Are Nilstad. Skogbrannen er den største i kommunen noensinne. Brannvesenet tar ingen sjanser og holder nøye oppsyn med området i tillegg til å drive slukking.

 • Småbranner blusser opp

  Skogbrannen i Sel er under kontroll, men småbranner blusser tidvis opp her og der ifølge politiet i Gudbrandsdal. Bakkemannskaper vil derfor bedrive etterslokking utover kvelden.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ønsker tips om brann

  Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

 • Brann i søppelkasse ved rådhus

  Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

 • Storseier for Lillehammer

  Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.