NRK Meny

Skogbrann i Eidskog aug. 2015

 • Kontroll på brann langs jernbanen

  Brannvesenet har nå kontroll over brannene langs jernbanelinja i Eidskog og videre over svenskegrensa og driver med etterslukking. Et tog antente vegetasjonen flere steder. Sivilforsvaret, brannmannskaper fra Sverige og folk fra jernbaneverket har bistått i slukkingsarbeidet. Brannene har begrenset seg til områder langs jernbanelinja.

 • Kongsvingerbanen stengt

  Kongsvingerbanen er stengt for togtrafikk mellom Kongsvinger og Charlottenberg på grunn av brann ved sporet. NSB setter inn busser. Det begynte å brenne langs jernbanelinja ved Gaustadsjøen i Eidskog tidligere i dag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Treningspause for Johaug

  Therese Johaug har tatt en lang pause i treningen ettersom hun fikk skjerpet dopingstraffen med tre måneder og må stå over hele sesongen. Hun sier til VG at hun må jobbe for å finne seg sjøl igjen. Hun er fast bestemt på å komme tilbake neste vinter.

  Therese Johaug
  Foto: Håvard G. Hagen / NRK
 • Menighetsråd kan miste makt

  Regjeringen har sendt på høring et forslag til ny kirkelov. 1200 menighetsråd og kirkelige fellesråd landet rundt kan miste lokal makt og pengestøtte. All kirkelig aktivitet kan også bli styrt fra Kirkemøtet og kirkens sentralforvaltning i Oslo.

 • Dømt for å ha tent på hus

  To menn i 20-åra er dømt for å ha tent på en bolig på Jevnaker i mai 2014. Det skriver Hadeland. Huset var tomt og ble brukt som en avlastningsbolig for barn. Ifølge avisa slipper de to å sone i fengsel på grunn av tungtveiende personlige forhold.