NRK Meny
Normal

Skjøt i fylla - truet nabo

Ingen kom til skade, men en mann er arrestert etter skyting med hagle i Åbogen i Eidskog natt til lørdag.

AG3
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

 

Mannen var beruset og opptrådte truende overfor en nabo. Han avsluttet med at han skulle hente hagla. Like etter ble det avfyrt skudd fra naboeiendommen.

- Etterhvert ble det avfyrt seks skudd, opplyser politiet.

Væpnet politi rykket ut. De kom etterhvert i kontakt med mannen, som ble pågrepet etter kort tid. De beslagla også ei hagle, et AG3-gevær uten sluttstykke og tilsammen 160 skudd.

Politiet fikk melding om skytinga klokka 02.35 natt til lørdag. De har opprettet sak mot mannen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

  • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

    Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

  • Stort underslag for retten

    Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.