NRK Meny
Normal

– Dansen betyr alt for meg!

Mange er i sving på scenen under Melodi Grand Prix jr-finalen. Emilie kom gjennom nåløyet og får oppfylt drømmen om å danse på tv.

Emilie Winther Søbak

Emilie Winther Søbak gleder seg til å danse foran publikum i Oslo Spektrum.

Foto: Kristoffer Øverli Andersen

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme videre, men det gjorde jeg og ble veldig glad! Jeg skal danse for to finalister og i åpningsnummeret og pausenummer.

Flere runder

Emilie Winther Søbak er ganske så blid om dagen. 13-åringen fra Lillehammer er en av 24 dansere som kom gjennom nåløyet til å opptre på scenen under Melodi Grand Prix jr-finalen på lørdag.

Totalt ønsket 676 håpefulle barn og unge å få vise seg fram sammen med artistene på scenen.

– Vi danset først, så kom jeg videre flere runder og så fikk man en mail om man kom videre eller ikke til slutt.

– Det gjør meg glad

Hun har danset siden hun var 4–5 år gammel og forteller at hun aldri har sluttet å like det.

– Jeg danser fire ganger i uka og det gjør meg glad. Dansen betyr alt og drømmen min er å kunne danse profesjonelt på tv.

Emilie danser for sangerne Thale Henriette og Anna. Det ligger mange timer med øvelse bak det seerne får se på skjermen på lørdag,

– Vi øvde hver dag i forrige uke og har vært på en del prøver og øvelser. I det siste har jeg vært en del i Oslo. Jeg er måttet ta en del fri, men har tid til å få gjøre lekser og henge med også.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.